Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde/Fat Pipe" sakauj "Irlavu/Avant" un pakāpjas uz 6. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde/Fat Pipe" sakauj "Irlavu/Avant" un pakāpjas uz 6. vietu
"Lielvārde/Fat Pipe". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulas sesto pozīciju šobrīd ieņem "Lielvārde/Fat Pipe", kas viesos ar 12:6 sagrāva amibiciozo komandu "Irlava/Avant". Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Aivis Kusiņš un Oskars Tūtāns. Dienas otrā spēle vicelīdere FBK "Valmiera" savā laukumā ar 7:0 sakāva turnīra pastarīti "RTU/Rockets", valmieriešu vārtsargs Sandis Venevics atvairīja visus 23 pretinieku metienus.

"Lielvārde/Fat Pipe" šovakar viesojās pie komandas "Irlava/Avant", kam pirmā apļa mačā savā laukumā zaudēja ar 1:7. Atbildes mača rezultātu jau pirmās minūtes vidū ar precīzu metienu atklāja lielvārdieši Aivja Kusiņa personā – 1:0. Lai arī jau pēc pāris minūtēm sekoja irlavnieka Kristera Tiltiņa atbilde (1:1), pēc pirmā perioda vadībā ar 4:2 atradās Lielvārdes komanda. Otrās trešdaļas laikā viesi ieguva piecu vārtu pārsvaru, bet visā spēlē "Lielvārde/Fat Pipe" bija pārāka ar 12:6. Tas ir tieši tik daudz, lai gadījumā, ja regulārā turnīra beigās abām šīm komandām būs vienāds punktu skaits, pēc papildrādītājiem augstāku vietu ieņems lielvārdieši.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Oskars Tūtāns, kuram šajā mačā 5 (2+3) rezultativitātes punkti. 5 (4+1) punktus savāca arī Aivis Kusiņš, bet pa trim punktiem Nika Blumfelda un Sanda Mihailovska kontā. Par labāko starp irlavniekiem atzina Edgaru Taubi, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Rezultatīvāks par viņu bija tikai Renārs Austrums, kura kontā 3 (1+2) punkti. "Lielvārde/Fat Pipe" pēc šīs uzvaras ar 32 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 6.vietu, apsteidzot gan "Ķekavu", gan "Irlavu/Avant". Irlavnieki ar 31 punktu atkāpās uz astoto pozīciju.

"Irlava/Avant" - "Lielvārde/Fat Pipe" 6:12 (2:4, 1:4, 3:4)
Metienu attiecība:
28:32 (6:11; 13:12, 9:9)
Rezultatīvākie:
"Irlava/Avant" – Renārs Austrums 3 (1+2), Edgars Taube 2 (2+0), Kristers Tiltiņš 1 (1+0), Renārs Stančiks 1 (1+0), Ričards Gruziņš 1 (1+0), Aivis Hammers 1 (0+1), Kristaps Kazlovskis 1 (0+1).
"Lielvārde/Fat Pipe" – Aivis Kusiņš 5 (4+1), Oskars Tūtāns 5 (2+3), Niks Blumfelds 3 (2+1), Sandis Mihailovskis 3 (1+2), Dāvis Bogdanovs 1 (1+0), Rūdis Žukelis 1 (1+0), Markuss Nazarovs 1 (1+0), Stefans Roberts Dimza 1 (0+1), Juris Sandis Jēgers 1 (0+1), Dinārs Vaitaitis 1 (0+1).

"RTU/Rockets" nepārspēj Venevicu, "Valmiera" piesakās uz 2. vietu

Vidzemes Olimpiskajā centrā notikušās spēles starp "Valmieru" un Rīgas "RTU/Rockets" rezultātu jau 11. sekundē atklāja mājinieks Pāvels Semjonovs – 1:0. Pirmajā periodā vārtus guva arī Patriks Brieže un Mārtiņš Broks, panākot jau 3:0. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 6:0, jo divas bumbiņas viesu vārtos ieraidīja Ričards Riba, bet vienu – Gatis Liepiņš. Punktu spēlei ar vārtu guvumu pēdējā periodā pielika Mārtiņš Broks, nofiksējot "Valmieras" uzvaru ar 7:0.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Sandis Venevics, kurš atvairīja visus 23 pretinieku metienus. Reziltatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Mārtiņš Broks, divi goli Ričarda Ribas kontā, bet 2 (1+1) punkti Pāvelam Semjonovam. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Indriķi Siliņu. FBK "Valmiera" pēc šīs uzvaras ar 45 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 2. vietā, bet "RTU/Rockets" ar diviem punktiem atrodas pēdējā pozīcijā.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...