Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pirmais florbola vārtsargu skolas treniņš notiks svētdien

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirmais florbola vārtsargu skolas treniņš notiks svētdien
Foto: Ritvars Raits

22.janvārī pulksten 11.00 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notiks jaunizveidotās florbola vārtsargu skolas pirmais treniņš. Tajā aicināti piedalīties vārtsargi no visas Latvijas, sākot no 10 gadu vecuma, kā arī lūgti piedalīties 25 spēlētāji no 14 gadu vecuma, kuriem būs iespēja pilnveidot savus metienus, izpildot dažādus vingrinājumus vārtsargiem. Šāda florbola vārtsargu skola Latvijā darbojas pirmo reizi.

Pirmais vārtsargu treniņš paredzēts divu stundu garumā. Pirmajā treniņa daļā būs individuāls darbs ar vārtsargiem, kurā īpaši tiks mācītas vārtsargiem nepieciešamās prasmes, attīstot dažādas kustības, pārvietošanos, pozīcijas izvēli utt. Savukārt treniņa otrajā pusē paredzēta praktiskā daļa, kurā jau kopā ar spēlētājiem notiks dažādi vingrinājumi ar daudz metieniem. Tāpat vārtsargu skolas treniņos paredzēti gan video, gan psiholoģiskie treniņi.

Kā informē florbola vārtsargu skolas iniciators un treneris Andis Blinds, tad vērojama liela interese par šiem treniņiem - jau pieteikušies vairāk nekā 10 vārtsargi. Andis pauda cerību, ka vārtsargi pratīs novērtēt lietderīgos treniņus un tie ļaus viņiem ievērojami uzlabot savas spēles prasmes.

Pirmajā treniņā ar vārtsargiem strādās gan Andis Blinds, gan Valērijs Bodnieks, kurš ir vienīgais vārtsargs Latvijā, kurš līdzīgos treniņos piedalījies arī Somijā. Tāpat uz pirmo florbola vārtsargu skolas treniņu ierasties apņēmies arī Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons.

Par pieteikšanos un treniņa maksu vairāk informācijas var iegūt speciāli izveidotajā mājas lapā: Lapas - Florbola vārtsargiem - Sākumlapa -... vai arī sazinoties personīgi ar Andi Blindu: andis.blinds@gmail.com (t. 26533599).