Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien četras Virslīgas spēles, divas no tām – interneta tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien četras Virslīgas spēles, divas no tām – interneta tiešraidē
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā šodien paredzēta viena spēle, bet vīriešu Virslīgā – trīs. Cīņas no Liepājas un Valmieras interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13:00 FK "Ķekava/BFF" – "Rubene" (Ķekavas sporta namā)
Pēc pusmēnesi ilga pārtraukuma ar spēli starp pagājušās sezonas bronzas un sudraba godalgu īpašniecēm atsāksies sieviešu Virslīgas turnīrs. Kocēnu "Rubene" līdz šim aizvadījusi tikai trīs spēles, toties visās uzvarējusi. Ķekavietēm trīs panākumi piecos mačos, bet abas neveiksmes piedzīvotas pret "RSU/Runway" un pret "Rubeni", kurai viesos zaudēts minimāli – 2:3. Sieviešu Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja šobrīd ir FK "Ķekava/BFF" uzbrucēja Paula Brunovska, kura guvusi 10 vārtus un izdarījusi trīs rezultatīvas piespēles. 3. un 4. vietu dala vēl divas ķekavietes – Ievai Jurkānei un Dinai Štālei ir pa 12 rezultativitātes punktiem. Labākā no Kocēnu komandas šajā jomā ir Edīte Bankava, kuras kontā 11 (8+3) punktu. Vārtsargu konkurencē kocēnietei Jolantai Tauriņai ar 93,02 % atvairītu metienu un ievērojami labāki rādītāji, nekā ķekavietei Jogitai Gindrai, kura tikusi galā ar 86,36 % pretinieču metienu.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17:00 "Kurši" – FK "Jūrmala" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" aizvadījuši vismazāk spēļu (9), bet veselās trijās no tām uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pat pēcspēles metieni. Sīvās cīņās izcīnīti 14 punkti, kas gan turnīra tabulā dod tikai 9. vietu. "Jūrmalai" klājies vēl krietni smagāk – pūrā tikai viena uzvara pār "Valmieru" un samērā pārliecinoša pēdējā vieta. Rezultatīvākajam "Jūrmalas" spēlētājam Jurim Keisteram ir 9 (7+2) punkti, bet liepājnieku rindās galvenais punktu guvējs ir aizsargs Gints Siliņš, kuram 19 (11+8) punktu. Liepājas komandas vārtsargs Imants Vīnkalns līdz šim ticis galā ar 78,28 % pretinieku metienu, bet jūrmalnieks Edgars Ošiņš spējis atvairīt 75 % raidījumu. I.Vīnkalns var palepoties ar trim rezultatīvām piespēlēm.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 19:00 "Lielvārde" – "Rubene" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārdei" ir līdz šim vēl nekad nebijusi iespēja turnīra pirmo apli noslēgt kā Virslīgas vicelīderei vai pat līderei. Lai to izdarītu, šovakar jāizcīna piektā uzvara pēc kārtas, savā laukumā apspēlējot Kocēnu "Rubeni", kura pašlaik atkāpusies uz 5. pozīciju. Vakardienas spēlē pret "Talsi/Triobet", kurā lielvārdieši izdarīja sev neraksturīgi daudz metienu pa pretinieku vārtiem, viņi nedaudz pabojājuši savu precizitātes koeficientu, tomēr joprojām ir labākie šajā rādītājā – 24,7 %. "Rubene" var palepoties tikai ar 19,9 % realizētu metienu. Naskākais punktu guvējs "Lielvārdes" rindās joprojām ir komandas spēlējošais treneris Jānis Jansons – 29 (17+12). "Rubenei" ir divi uzbrukuma līderi – Atis Stepāns ar 22 (10+12) un Ivars Jēkabsons ar 21 (9+12) punktu. Vārtsargu ranga tabulā lielvārdietis Igors Ivanovs ar 86,98 % atvairītu metienu atrodas krietni augstāk, nekā kocēnieši Arīs Ulmanis (79,86 %) un Kaspars Urbāns (79,59 %).

Pulksten 19:00 "Valmiera" – "Ķekava" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
Gan "Valmiera", gan "Ķekava" šonedēļ jau piedzīvoja pa zaudējumam, tātad abas komandas noteikti mēģinās noslēgt turnīra pirmo apli ar panākumu. "Ķekava" ir līdere pa pretinieku vārtiem izdarīto metienu ziņā – 535. Valmieras komanda šajā jomā ieņem vien priekšpēdējo vietu – 286. Valmieriešu uzbrukuma līderis ir Gatis Liepiņš. Kura kontā 20 (13+7) punktu. Ķekaviešu labā visvairāk punktu guvis Ēriks Akulovs – 24 (14+10). "Ķekavas" vārtsargs Ivars Dišereits spējis atvairīt 86,52 % pretinieku metienu, bet valmierietis Jānis Sīka – 81,08 %.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Video translācijas būs iespējams noskatīties ne vien tiešraidē, bet arī ierakstā Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā. Sportacentrs.com TV spēļu atkārtojumus pārraidīs pirmdien, 14. novembrī, pulksten 17:00 un 19:30.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Cik Virslīgas spēlēs šodien uzvarēs viesu komandas?

  • 4

  • 7

  • 6

  • 3

  • 4