Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Telmam pirmā uzvara izbraukumā

Telmam pirmā uzvara izbraukumā
Telms/Energokomplekss izbraukumā pieveic FK Valmieru.

Foto: www.fkirlava.lv

'' FK Valmiera'' - ''Telms/Energokomplekss'' 3:5

Savu pirmo uzvaru virslīgā, izbraukuma spēlē, izcīnija Telms/Energokomplekss. Viesojoties Valmierā, tikā pārspēta vietējā komanda FK Valmiera.

Jau perioda 4 minūtē tablo vēstija 0:2 par labu viesiem. Veiksmīgs kārtējo reizi izrādījās Pēteris Freimanis, kurš guva vārtus pēc Jurija Ivenkova piespēles. Savukārt 2:0 panāca bŗāļi Aņi, pēc Jāņa piespēles, vārtus guva Ainārs. Šāds rezultāts noturējās līdz pat 19 minūtei, kad mājinieku špīleris Jānis Belasovs, guva pirmos vārtus savai komandai. Piespēlēja Ivars Laktiņš. Valmierieši priecājās tikai 24 sekundes, jo tieši pēc tik ilga laika viņi nopelnīja noraidījumu. Vainīgs bija Kaspars Janēvičs par nūjas bloķēšanu. Vairākums Telmam izdevās, jo lieliski atkal bija Freimanis ar Ivenkovu(kurš guva vārtus un kurš piespēlēja, varat divreiz minēt). Tātad rezultāts 3:1. Perioda izskaņā atzīmējās mājinieki, nevis gūstot vārtus, bet nopelnot noraidījumu. Rupjš uzbrukumā bija komandas līderis Dailis Skudrītis.

Otrā perioda 10 minūtes pagāja bez vārtu guvumiem. 30 minūtē Normunds Jansons parūpējas, lai valmieriešu vārtsargs Āris Aldiņš neaizmirstu kāds izskatās vārtu tīkliņs, ieraidot ceturto golu, pēc Ivo Solomahina piespēles. Arī Telmam prieki nebija ilgi, jo jau pēc pusotras minūtes mājinieks Kaspars Janēvičs vienus vārtus atguva. Tā arī, ar rezultātu 4:2 noslēdzās otrais periods.

Spēles trešo periodu ''vareni'' iesāka telmisti Raitis Pastars un Edijs Hammers. Abi nopelnīja pa 2 minūtēm! Vienu no vairākumiem veiksmīgi izmantoja Jānis Belasovs, samazinot rezultātu līdz minimumam 3:4, tad vēl Armīns Ābols nospēlēja ar galvu, protams nopelnot noraidījumu, bet mājinieki neprata to izmantot. Daudz labāk nospēlēja Normunds Jansons, kurš atguvis vārtu gūšanas garšu, pēc Ivo Solomahina piespēles, guva savus otros vārtus, panākot, nu jau ērto, 5:3. Mājinieki, lai glābtos, pieprasīja 30 sekunžu pārtraukumu, un jāsaka, ka tas bija veiksmīgs, jo 59 minūtē tie izpelnījās soda metienu uz viesu vārtiem. To realizēt devās, divu vārtu autors, Jānis Belasovs, bet veiksme šoreiz bija Māra Roņa sabiedrotā! Tas arī bija viss šajā spēlē. Tā noslēdzās ar rezultātu 3:5.

Kā pēc spēles atzina Telms kapteinis Normunds Jansons - spēle esot bijusi ļoti smaga, jo pirmajos divos periodos netika realizēti daudz vārtu momenti, kas spēli varētu padarīt daudz mierīgāku.