Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Talsi/Triobet" piedalīsies florbola turnīrā Drēzdenē

"Talsi/Triobet" piedalīsies florbola turnīrā Drēzdenē
"Talsi/Triobet" publicitātes foto

Talsu spēcīgākā florbola komanda "Talsi/Triobet" 13. un 14. jūlijā piedalīsies starptautiskā florbola turnīrā Drēzdenē, Vācijā, tā izmantojot izdevību savā jaunajā sastāvā iespējami labāk sagatavoties florbola jaunajai sezonai.

Šajā starptautiskajā turnīrā kopā ar Talsi/Triobet startēs 20 dažāda līmeņa komandas no Čehijas, Šveices, Vācijas, Dānijas, Polijas, Latvijas, Lielbritānijas un Austrijas. Talsi/Triobet komanda iekļauta B grupā, kurā cīnīsies ar Wieselburger Oilers no Šveices, kas varētu būt viena no apakšgrupas spēcīgākajām komandām. Tāpat talsenieki tiksies ar Čehijas trešās līgas komandu FBC Barracudas Slany, Čehijas ceturtās līgas komandu Inseminátors un turnīra organizatoriem USV TU Dresden.

Ceturtdaļfinālā iekļūs labākās divas apakšgrupas komandas, kas nozīmē, ka šī starptautiskā florbola turnīra dalībniekiem – arī Talsi/Triobet - jācīnās tikai un vienīgi par uzvaru katrā spēlē.

“Uz turnīru Drēzdenē dodamies pirmo reizi un par izredzēm turnīrā pāragri spriest, jo pēc komandu nosaukumiem un līgām, kurās tās spēlē, vien par gaidāmo spēku samēru spriest pāragri. Ar Triobet atbalstu intensīvi strādājam, lai jaunajā sezonā Talsi/Triobet sniegums būtu izcils. Uz Drēzdeni dosimies ar diezgan jaunu sastāvu, kur kopā ar pieredzējušajiem spēlētājiem būs arī septiņi U19 vecuma spēlētāji. Jāatzīmē, ka par komandas līderiem varētu kļūt tieši Latvijas U19 izlases spēlētāji - Toms Bitmanis un Emīls Hartmanis,” pauž komandas pārstāvis Mārtiņš Maķevics.

Visām starptautiskā florbola turnīra Drēzdenē spēlēm varēs sekot arī interneta tiešraidēs Aktuelles: Homepage der Forschungsgemeinschaft...

Līdz šim ar dažādiem panākumiem Talsi/Triobet florbola komanda startējusi starptautiskos turnīros Zviedrijā, Igaunijā, Čehijā, Slovākijā un Slovēnijā. Savukārt tās lielākie panākumi līdz šim bijušas iegūtās otrās vietas turnīros Slovan Open un Rīga Open.

Triobet dibināts un Baltijas valstīs strādā kopš 2006. gada. Triobet ir viens no vadošajiem spēļu un izklaides portāliem Baltijas valstīs ar īpaši plašu spēļu izvēli un iespaidīgiem vinnestiem. Triobet ir licenzēts Maltā, un tā darbību uzrauga Maltas Azartspēļu un izložu komisija (LGA). Šī publiskā varas instance ir atbildīga par visa veida spēļu uzraudzību, kas bāzētas Maltā. Vairāk par LGA var uzzināt Lotteries and Gaming Authority © 2008 Triobet atbalsta azartspēļu atbildīgu spēlēšanu un aicina nepārkāpt robežu, kad tās pārstāj būt par izklaidi.

Informāciju sagatavoja
Daina Veško


, 2013-07-08 21:58, pirms 11 gadiem
Uz atro likas ka Dzerbene
, 2013-07-09 08:42, pirms 11 gadiem
varēj jau sastāv nosaukt !!
, 2013-07-13 16:35, pirms 11 gadiem
Autor! uzspied uz to linku un skaties pats Live . Sviests.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.