Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pagājušā mēneša labākie spēlētāji - Isjomina un Ivanovs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pagājušā mēneša labākie spēlētāji - Isjomina un Ivanovs
Diāna Isjomina un Igors Ivanovs
Foto: www.floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas labākos spēlētājus novembrī, kuriem balvas tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts). Sieviešu Virslīgā izcelts Diānas Isjominas (RSU/Runway) sniegums, bet vīriešu – Igora Ivanova (Lielvārde) individuālie rezultāti.

"RSU/Runway" (Rīga) uzbrucēja Diāna Isjomina pagājušajā mēnesī piedalījās abās savas komandas spēlēs. Virslīgas līderu duelī "RSU/Runway" tikai pēcspēles metienos ar 5:4 pārspēja Kocēnu "Rubeni". Šajā mačā Isjomina vienus vārtus guva jau pamatlaikā, kā arī realizēja uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Otrajā spēlē, kurā rīdzinieces ar 17:2 sagrāva "Ķekavas Bulldogs", Isjomina izcēlās ar trim gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. "RSU/Runway" pašlaik atrodas turnīra tabulas 1.vietā. Šobrīd D.Isjomina Latvijas izlases sastāvā piedalās 8.pasaules čempionātā, kas notiek Šveicē, un ir viena no rezultatīvākajām mūsu valstsvienībā – pēc trim aizvadītajām spēlēm viņas kontā četri vārti un divas piespēles.

"Lielvārdes" vārtsargs Igors Ivanovs pēc veselības problēmu atrisināšanas oktobra vidū atgriezās savas komandas sastāvā un palīdzēja lielvārdiešiem izcīnīt sensacionālu uzvaru pār vīriešu Virslīgas čempioni "RTU/Inspecta". Kopš tā laika "Lielvārde" ar Ivanovu vārtos aizvadījusi vēl deviņas spēles, visās izcīnot uzvaras un kļūstot par pārliecinošu turnīra līderi. Pieci no šiem mačiem norisinājās novembrī. I.Ivanovs ar 86.02 % atvairītu pretinieku metienu vārtsargu statistikas sarakstā pašlaik ieņem 3.vietu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +3 [+] [-]

, 2011-12-07 14:34, pirms 13 gadiem
lielvārdieši labākie...

  +2 [+] [-]

, 2011-12-07 15:24, pirms 13 gadiem
Isjomina ruKā.

     [+] [-]

, 2011-12-07 16:35, pirms 13 gadiem
Ivanovs kā mūris, jau nojausma bija ka būs novembra MVP

     [+] [-]

, 2011-12-07 17:35, pirms 13 gadiem
apsveicu!

     [+] [-]

, 2011-12-07 19:00, pirms 13 gadiem
Nesaprotu ,kāpēc neviens jaunais spēlētājs nebija ,Lauga ,Balodis??