Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

E.Drēziņa un M.Valpēters - jaunie AVEX balvas laureāti

Ritvars Raits
Ritvars Raits

E.Drēziņa un M.Valpēters - jaunie AVEX balvas laureāti
Elīna Drēziņa un Mikus Valpēters
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas labākos spēlētājus oktobrī. Sieviešu Virslīgā par mēneša labāko spēlētāju atzīta Elīna Drēziņas (FK Ķekava), bet vīriešu – Mikus Valpēters (Lielvārde). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts).

Uzbrucēja Elīna Drēziņa FK "Ķekava" sastāvā oktobrī aizvadīja trīs spēles ar sieviešu Virslīgas favorītēm "Rubeni" un RSU, gūstot 4 (3+1) rezultativitātes punktus un palīdzot ķekavietēm izcīnīt pirmos divus punktus šajā čempionātā. Pirmajā spēlē "Ķekava" piekāpās Kocēnu "Rubenei" ar 5:7. Šajā mačā E.Drēziņai 3 (2+1) punkti un labākās spēlētājas tituls. Spēlē, kurā "Ķekava" atņēma punktu čempionei RSU (5:6 pēcspēles metienos), Drēziņa rezultativitātes punktus neguva, bet mačā, kurā ar 3:4 pēcspēles metienos tika zaudēts "Rubenei", viņas kontā vēl viens vārtu guvums. Ar 5 (4+1) punktiem Elīna Drēziņa šobrīd ir otrā rezultatīvākā savā komandā.

Arī vīriešu Virslīgas komanda "Lielvārde" pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs Latvijas čempionāta spēles, kurās uzbrucējs Mikus Valpēters izcēlās ar 12 (5+7) rezultativitātes punktiem. Ar 20:4 tika sagrauta "Ķekavas Bulldogi" (Mikus Valpētera kontā 5 (2:3) punkti, ar 12:5 tika uzvarēta Kocēnu "Rubene" (Valpēteram 5 (3+2) punkti), bet ar 5:6 zaudēts Liepājas "Kuršiem" (Valpēteram 2 (0+2) punkti). Oktobra sākumā "Lielvārdes" florbolisti sekmīgi piedalījās "EuroFloorball" kausa izcīņā Slovākijā, kur mūsējie izcīnīja 1.vietu un galveno trofeju, bet Mikus Valpēters ar 14 (6+8) punktiem kļuva par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Latvijas čempionātā Valpētera komanda "Lielvārde" šobrīd ieņem augsto 1.vietu, bet viņš pats ar 19 (7+12) punktiem ir otrais rezultatīvākais Virslīgas spēlētājs un aizvadītās nedēļas nogalē bija uzaicināts uz Latvijas vīriešu florbola izlases kandidātu treniņnometni.

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2012-11-05 22:39, pirms 12 gadiem
Ātrāk PČ