Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"FBK Valmiera/Betsafe" sakauj Rīgas raķetes

"FBK Valmiera/Betsafe" sakauj Rīgas raķetes
"FBK Valmiera/Betsafe". Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem Jauno gadu ar pārliecinošu uzvaru sākusi "FBK Valmiera/Betsafe", kas šovakar Valmieras Olimpiskajā centrā ar 11:3 sagrāva Rīgas komandu "RTU/Rockets". Uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Mārtiņš Broks.

Pirms abu komandu savstarpējās cīņas komandai "FBK Valmiera/Betsafe" bija 20 punktu, bet Rīgas "RTU/Rockets" tikai deviņi. Abu vienību pirmā apļa mačā ar 6:0 uzvarēja valmierieši.

Atbildes spēles rezultātu jau 4. minūtē atklāja valmierietis Mārtiņš Broks, bet 8.minūtē ar golu atbildēja rīdzinieks Rainers Grīslītis – 1:1. Cīņas turpinājumā ar goliem apmainījās mājinieks Gvido Lauga un viesis Rūdolfs Dilbergs – 2:2. Pirms pirmā pārtraukuma vadību Valmieras komandai ar 3:2 nodrošināja Broks. Otrajā trešdaļā mājinieki guva piecus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 8:2. Galarezultātā "FBK Valmiera/Betsafe" svinēja pārliecinošu panākumu ar 11:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Artūrs Bergs, kuram šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Pa trim punktiem sakrāja Ralfs Matīss Balodis, Georgs Māziņš un Ričards Eglītis, bet rezultatīvākais ar 4(3+1) punktiem bija Mārtiņš Broks. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Krišu Olafu Merirandu, kurš šajā mačā rezultativitātes punktus neguva. Viņa komandas biedram Raineram Grīslītim divi vārtu guvumi. Pēc šī panākuma komandai "FBK Valmiera/Betsafe" jau 23 punkti, bet joprojām 6. vieta. Komanda "RTU/Rockets" ar deviņiem punktiem turpina ieņemt 10.vietu.

"FBK Valmiera/Betsafe" - "RTU/Rockets" - 11:3 (3:2; 5:0; 3:1)
Metienu attiecība:
28:26 (7:11, 11:6, 10:9)
Rezultatīvākie:
"FBK Valmiera/Betsafe" – Mārtiņš Broks 4 (3+1), Ralfs Matīss Balodis 3 (3+0), Georgs Māziņš 3 (2+1), Ričards Eglītis 3 (0+3), Artūrs Bergs 2 (1+1), Pāvels Semjonovs 2 (0+2), Gvido Lauga 1 (1+0), Arvis Kārkliņš 1 (1+0), Oskars Siliņš 1 (0+1), Daniels Urbanovičs 1 (0+1).
"RTU/Rockets" – Rainers Grīslītis 2 (2+0), Renārs Preijers 2 (0+2), Rūdolfs Dilbergs 1 (1+0), Daniils Semjonovs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.