Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien sāk ulbrokieši, baušķenieki, stalbieši un kocēnieši

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien sāk ulbrokieši, baušķenieki, stalbieši un kocēnieši
Foto: Madara Rudzīte

Vakar ar trim vīriešu Virslīgas spēlēm startēja 19. Latvijas Florbola čempionāts. Šodien notiks vēl četras spēles, savus pirmos mačus aizvadīs "Ulbroka/FS Masters", FK "Bauska", SK "Pārgauja" un "Rubene".

3. septembra spēļu kalendārs:
15:00 "Ulbroka/FS Masters" – FK "Bauska" (Ulbrokas sporta namā)
17:00 "Kurši" – SK "Pārgauja" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
18:00 "Lekrings" - "Talsi/Triobet" (Cēsu sporta kompleksā)
(spēles tiešraide internetā: ŠEIT)
18:00 "Valmiera" - "Rubene" (Vidzemes Olimpiskajā centrā)

"Ulbroka/FS Masters" – komandu papildinājuši Kaspars Ritums, kurš iepriekš spēlēja "Ķekava 2" un Uldis Purvišķis, kurš piedalījās Nīderlandes čempionātā. Trīs spēlētāji pārnākuši no "Rīgas lauvām" – Edgars Zeidles jau pieteikts, vēl būs arī Rolands Reinsons un Edgars Pukinskis. Ulbrokiešiem plāno pievienoties arī Krišjānis Zeps, kurš iepriekš spēlējis FK "Rīga" un "Jūrmala/BTA". "Ulbroka/FS Masters" treneris Ainārs Juškēvičs uzsver, ka ulbrokiešiem nav uzdevuma izcīnīt kādu konkrētu vietu – katru spēli jāaizvada maksimāli labi, tad sezonas beigās varēs skatīties, kas no tā visa ir iznācis.

FK "Bauska" - izmaiņas sastāvā nav lielas, būtiskākais zaudējums – spēlēšanu beidzis Rihards Krūmiņš. Baušķeniekiem pašlaik ir tikai viens vārtsargs (Elvis Holsts), bet iespējams, ka tiks pieteikts Uģis Upenieks, kurš vasarā trenējās kopā ar komandu. Sezonas laikā var tikt pieteikti daži jaunie baušķenieki. Pieteikumā ir uzbrukuma līderis Māris Akmentiņš, kurš gan atkal atrodas Anglijā (strādā), tomēr solījis vismaz dažās spēlēs palīdzēt savējiem. FK "Bauska" treneris Ingus Panteļejevs atklāja, ka komandai konkrēta uzdevuma šai sezonai nav, tomēr jānospēlē labāk, nekā pērn, kad ceturtdaļfinālā tika zaudēts "Lekringam". Tātad – vajadzētu iekļūt vismaz pusfinālā.

SK "Pārgauja" - aizgājis Mārtiņš Zelčs, kurš šosezon spēlēs sava tēva trenētajā "Rubenē", sastāvā nav arī Daiļa Skudrīsša, kurš pērn piedalījās tikai kādās pāris spēlēs. Atgriezies Ralfs Priedītis, kurš pagājušajā sezonā mācījās un spēlēja Zviedrijā. Komandu papildinājuši trīs pašu izaudzinātie jaunie – Dainis Ozoliņš, Atvars Kalniņš un Artūrs Gūtmanis. Par uzdevumu šai sezonai treneris Ilvars Balodis atbildēja, ka jāpārvar izslēgšanas spēļu pirmā kārta, neizslēdzot iespēju pacīnīties par čempionu kausu.

"Rubene" - uz "Valmieru" pārgājuši Jānis Sīka un Kaspars Ločmels. Nav izslēgta vēl pāris pieredzējušu spēlētāju pāreja. Komandu papildinājis Mārtiņš Zelčs no SK "Pārgauja", kā arī pašu jaunie – Ingars Matisons, Juris Zilberts, Roberts Saulītis un Deniss Berķis. Treneris Ainārs Zelčs, kurš arī ir "Rubenes" jaunieguvums, atzina, ka uzdevuma izcīnīt konkrētu vietu komandai nav, bet jāspēlē tā, lai dabūtu atpakaļ tribīnēs savus līdzjutējus.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +3 [+] [-]

, 2011-09-04 14:38, pirms 13 gadiem
Nav gadījumā stalbēnieši , nevis stalbieši??????

  +2 [+] [-]

, 2011-09-04 14:59, pirms 13 gadiem
arwills rakstīja: Nav gadījumā stalbēnieši , nevis stalbieši??????
man ar tā liekas.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-04 18:38, pirms 13 gadiem
arwills rakstīja: Nav gadījumā stalbēnieši , nevis stalbieši??????
Tie autori paliek arvien glupāki! Protams,ka stalbēnieši, ja reiz dzīvo Stalbenē!!!

     [+] [-]

, 2011-09-04 19:00, pirms 13 gadiem
rozmari rakstīja: Tie autori paliek arvien glupāki! Protams,ka stalbēnieši, ja reiz dzīvo Stalbenē!!!
Tu jokoji par to Salbeni??