Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“Lielvārde/FatPipe” paliek bez kapteiņa

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Lielvārde/FatPipe” paliek bez kapteiņa
Mariss Giņko (pa labi)
Foto: Floorball.lv

Elvi florbola līgas komandas “Lielvārde/FatPipe” kapteinis Mariss Giņko saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju un viņš nevarēs palīdzēt komandai ceturtdaļfināla sērijas otrajā mačā pret “Apelsīns/Oxdog Ulbroka”.

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās pirmā ceturtdaļfināla sērijas spēle starp regulārās sezonas otro labāko komandu “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” un pašreizējiem valsts čempioniem “Lielvārde/FatPipe”. Spēles lielāko daļu situāciju laukumā kontrolēja Ulbrokas vienība, kura trešās trešdaļas ievadā panāca 3:0 vadību, bet tad astoņu minūšu laikā ielaida četrus vārtus, nonākot zaudētāju pozīcijās. Mača pašā izskaņā izvērtās incidents Lielvārdes komandas vārtu priekšā, kur spēles tiesneši nesaskatīja noteikumu pārkāpumu un jau pēc pāris sekundēm Niks Blumfelds ar ļoti tālu raidījumu teju no savu vārtu priekšas raidīja bumbiņu tukšos sāncenšu vārtos, nodrošinot Lielvārdes komandai panākumu ar 5:3, kas viņus pietuvinājis Final Four turnīram.

Neskatoties uz izcīnīto uzvaru, “Lielvārde/FatPipe” piedzīvojusi arī kādu būtisku zaudējumu. Pēc cīņas protestu iesniedza zaudētāju komandas pārstāvji, norādot tieši uz šo situāciju Lielvārdes komandas vārtu priekšā. Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja izskatījusi Ulbrokas komandas iesniegumu, saņēmusi ziņojumu no spēles tiesnešiem un nolēmusi “Lielvārde/FatPipe” komandas spēlētājam Marisam Giņko par rupju pārkāpumu piemērot vienas spēles diskvalifikāciju.

Giņko šajā sezonā ir ļoti nozīmīgas lomas spēlētājs “Lielvārde/FatPipe” komandas sastāvā. Kapteinis piedalījies visās 23 aizvadītajās šīs sezonas spēlēs, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu, taču viņa rēķinā arī 18 rezultatīvas piespēles un ļoti nozīmīgs darbs komandas aizsardzības līnijas stiprināšanā.

Jau šovakar pulksten 20:00 Lielvārdē tiks aizvadīta sērijas otrā spēle un maču tiešraidē būs iespējams vērot arī Sportacentrs.com TV kanālā.

     [+] [-]

, 2021-06-04 12:20, pirms 3 gadiem
Beidzot kaut kāds taisnīgums

     [+] [-]

, 2021-06-04 19:18, pirms 3 gadiem
pavisam pelnīta diskvalifikācija, visas spēles gaitā jau bija noslēpti, nesportiski pārkāpumi no viņa puses.