Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene-1" vēlreiz pārspēj "Līgatni"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene-1" vēlreiz pārspēj "Līgatni"
Kocēnu komanda "Rubene-1". Foto: Ritvars Raits

Šovakar ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle, kurā "Līgatne" savā laukumā uzņēma Kocēnu kluba otro komandu "Rubene-1". Īstā trillerī tikai pēcspēles metienos jau otro panākumu savstarpējās cīņās guva kocēnietes (6:5), kuru labā izšķirošo "bullīti" realizēja Elīna Sirmā.

Abu komandu pirmajā savstarpējā duelī, kas 17. aprīlī notika Kocēnu sporta namā, ar 6:4 uzvarēja "Rubene-1". Atbildes spēles rezultātu atklāja kocēniete Madlēna Rozīte, kura 13. minūtē guva vienīgos pirmā perioda vārtus – 1:0. Otrās trešdaļas sākumā Juta Muravska Kocēnu komandas pārsvaru dubultoja (2:0), bet jau drīz sekoja līgatniešu atbilde – 27. minūtē Liene Adamane rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (1:2). Pēc otrā periodā kocenietēm bija divu vārtu pārsvars – 2:4. Pēdējā periodā "Līgatnei" pat divas reizes izdevās atspēlēties – 4:4 un 5:5. Otro reizi neizšķirtu panāca Dina Štāle, kura precīzi meta 57. minūtē. Tā kā pamatlaikā uzvarētājas noskaidrot neizdevās, tad tika aizvadīts pagarinājums. Tajā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 uzvarēja kocēnietes, kuru labā abus bullīšus realizēja Evelīna Sirmā. Galarezultātā ar 6:5 uzvarēja "Rubene-1", kas turnīra tabulā sev ierakstīja divus punktus, Līgatnes florbolistēm nācās samierināties ar vienu punktu.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 34 no 39 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Elīna Sirmā, divus vārtus guba Madlēna Rozīte, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Dinija Pinkule. Par labāko starp līgatnietēm atzina Lauru Vancāni, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Agnese Broliša, divi goli Dinai Štālei, bet 2 (1+1) punktus savāca Liene Adamane. Pēc šīs uzvaras "Rubene-1" ar 22 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas trešo pozīciju, bet "Līgatne" ar 19 punktiem atrodas 5. vietā.

*Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie rezursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...