Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs" sezonas starpfinišu sasniedz ar kārtējo zaudējumu

"Ķekavas Bulldogs" sezonas starpfinišu sasniedz ar kārtējo zaudējumu
Laura Gaugere. Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīrā pēdējo spēli aizvadījusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar savā laukumā uzņēma pašreizējo čempioni un Virslīgas līderi "Rubeni". Ķekavas komanda piedzīvoja jau 16.zaudējumu pēc kārtas, atzīstot pretinieču pārākumu ar 4:15. Savukārt kocēnietēm tas bija jau astotais panākums pēc kārtas. Uzvarētāju labā 7 (5+2) punktus guva Laura Gaugere.

Abām komandām šajā regulārajā turnīrā tā bija jau ceturtā savstarpējā tikšanās reize, bet pirmā, kas norisinājās ķekaviešu laukumā. Kocēnu sporta namā "Rubene" bija izcīnījusi trīs pārliecinošas uzvaras - ar 12:5, 11:2 un 16:2. Taisnības labad jāteic, ka novājinātajai Ķekavas komandai arī sava laukuma priekšrocības neko nedeva…

Pirmie vārti tika gūti jau 22. (!) sekundē, kad ar precīzu metienu izcēlās kocēniete Jūlija Rozīte – 1:0. Nākamo 15 minūšu laikā divus vārtus guva Laura Gaugere, bet pa vieniem – Jūlija Rozīte, Zane Darša un Simona Grāpēna, panākot jau 6:0. 18.minūtē savus pirmos vārtus šajā mačā iemeta arī "Ķekavas Bulldogs" Andas Lužas persona – 1:6. Piecu vārtu pārsvars Kocēnu komandai bija arī pēc otrās trešdaļas (9:4), bet visā mačā "Rubene" triumfēja ar 11 vārtu pārsvaru – 15:4.

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 7 (5+2) punktiem bija Laura Gaugere, daudz neatpalika viņas komandas biedrene Simona Grāpēna, kurai 6 (1+5) punkti. Ar "hat-trick" izcēlās Jūlija Rozīte, bet pa 2 (1+1) punktiem guva Madara Adamane, Zane Darša, Danute Tinkuse un Lāsma Ēvele, kurai tika labākās spēlētāja balva. Par labāko starp ķekavietēm atzina vienu vārtu autori Melāniju Dalbiņu. Kocēnietēm, kuras regulārajā turnīrā jau pirms laba laika nodrošināja sev pirmo vietu un ieguvušas tiesības spēlēt finālā, līdz zelta spēlei vēl atlikuši trīs mači, bet "Ķekavas Bulldogs" jau var gatavoties pusfināla sērijai pret komandu "Ķekava". Pirmā spēle paredzēta 21.martā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2020-03-05 11:06, pirms 4 gadiem
Lauru Gaugeri neviena nespēj apturēt!
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.