Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Dumpis rezultatīvs abās komandās, "Koovee" turpina grimt

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dumpis rezultatīvs abās komandās, "Koovee" turpina grimt
Markuss Dumpis (#43)

Markuss Dumpis ar rezultatīvu sniegumu atzīmējies gan Somijas junioru, gan jauniešu čempionātā. Tikmēr latviešu pārstāvētā "Koovee" arī pēdējā spēlē pirms pārtraukuma piedzīvoja zaudējumu, turnīra tabulā krītot arvien zemāk.

Dumpis rezultatīvs gan pie U-19, gan pie U-22
Kārtējā Somijas U-19 čempionāta spēlē jau ierasti rezultatīvu sniegumu demonstrējis Markuss Dumpis, izceļoties ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, sekmējot sava “Indians” kārtējo 16:5 (4:2, 5:1, 7:2) sagrāva “SB Hurricane” vienību. Tāpat latvieša rēķinā divas soda minūtes. Turnīra tabulā “Indians” ar 21 punktu astoņās spēlēs ieņem otro vietu, sliktās vārtu attiecības dēļ atpaliekot no “Stars”. Dumpis šīs sezonas septiņos mačos iekrājis jau 22 (3+19) rezultativitātes punktus.

Tikmēr U-22 čempionāta spēlē latvietim divi precīzi metieni, bet viņa pārstāvētajam “Indians” vērtīga 9:1 (1:0, 3:1, 5:0) uzvara pār “Oilers”. Latvietis ar vārtu guvumu izcēlās pirmajā periodā, kad guva vienīgos vārtus, kā arī spēles 47. minūtē, tobrīd panākot 7:1 savas komandas labā. Pēc izcīnītā panākuma “Indians” ar 20 punktiem uzreiz no piektās pozīcijas uzlēca uz otro vietu, tikai par punktu atpaliekot no “Classic”, kuriem gan viena spēle rezervē. Šajā līmenī Dumpim desmit mačos izdevies tikt pie 10 (4+6) rezultativitātes punktiem.

Šenbergs un Jančevskis bez punktiem komandas panākumā

Uzvaru izcīnījis arī mūsu jauniešu pārstāvētais klubs Zviedrijas junioru līgā, “Storvreta Ungdom IBK” izbraukuma spēlē ar rezultātu 5:3 (1:2, 1:1, 3:0) pieveicot “KAIS Mora UIF”. Latvieši šajā spēlē pie rezultativitātes punktiem netika, bet “Storvreta” pēc šī panākuma ar deviņiem punktiem četrās spēlēs beidzot ielauzās labāko komandu kvartetā, apsteidzot tikko pieveikto vienību. Trim priekšā esošajām komandām ir par divām aizvadītajām spēlēm vairāk, bet svarīgs būs nākamais mačs 12. novembrī izbraukumā pret piektajā vietā esošo “IBF Hedemora/IBF Ludvika”.

Latvieši tukšā, “Koovee” turpina grimt

Arī pēdējā spēlē pirms pārtraukuma čempionātā, kas saistīts ar gaidāmo pasaules čempionātu, zaudējumu Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā piedzīvojis “Koovee”. Jau otro maču slimības dēļ izlaist bija spiests Rolands Kovaļevskis, kamēr Gustavs Griezītis un Jānis Ragovskis palika bez punktu guvumiem cīņā, kurā “Koovee” savās mājās ar rezultātu 5:6 (0:2, 4:2, 1:2) nācās piekāpties “Josba” vienībai. Līdz ar to pēc desmit spēlēm “Koovee” rēķinā joprojām ir tikai desmit punkti, kas dod desmito vietu turnīra tabulā. Kovaļevskis astoņos mačos šosezon ticis pie 11 (8+3) punktiem, Jānim Ragovskim desmit mačos pašlaik 9 (5+4) punkti, bet Gustavs Griezītis tikpat spēlēs ir 8 (5+3) punkti. Joprojām no smaga savainojuma turpina atgūties Krišjānis Tiltiņš, kurš šosezon vēl nevienā spēlē nav piedalījies.

     [+] [-]

, 2022-10-31 21:57, pirms 2 gadiem
KooVee kluba nosaukums iekrita acīs jau Mestis līgas sakarā. Izrādās, ka tas ir Tamperē bāzēts spora klubs, kuram ir komandas daudzos sporta veidos.

https://en.wikipedia.org/wiki/Koovee