Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Ragovska vienība bezspēcīga pret čempioniem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ragovska vienība bezspēcīga pret čempioniem
Jānis Ragovskis
Foto: Esa Takalo

Somijas spēcīgākajā florbola līgā pēc divām uzvarētām spēlēm neveiksmi piedzīvojis Jāņa Ragovska pārstāvētais LaSB, kas viesos ar 3:10 piekāpās valsts spēcīgākajai komandai “Classic”.

Tamperes vienība starpsezonu periodā ieguvusi sev jaunas mājas, bet sniegums laukumā noteikti nav kļuvis vājāks. Cīņā ar līdzšinējo turnīra tabulas ceturto spēcīgāko komandu no Lahti “Classic” jau pirmajā trešdaļā guva četrus bezatbildes vārtus. Pēc pārtraukuma cīņas gaita nedaudz izlīdzinājās, taču labāki tāpat bija laukuma saimnieki, kas visā spēlē svinēja uzvaru ar rezultātu 10:3 (4:0, 3:2, 3:1).

Latvijas izlases florbolists Jānis Ragovskis spēlēja savas komandas pirmajā aizsargu pārī, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties un spēli beidzot ar negatīvu (-3) lietderības koeficientu. Pēc izcīnītās uzvaras “Classic” ar deviņiem punktiem trijās spēlēs kļuvuši par vienīgajiem līderiem, bet “LaSB”, kas aizvadījuši jau četras spēles, iekrājuši sešus punktus, tabulā atkāpjoties uz septīto vietu.

Nākamo spēli komanda aizvadīs 2.oktobrī, kad sacentīsies ar ļoti vāji sezonu iesākušajiem TPS, kas zaudējuši visās spēlēs.