Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam septītie vārti, Ankudinova izrauj uzvaru pēdējā sekundē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam septītie vārti, Ankudinova izrauj uzvaru pēdējā sekundē
Morics Krūmiņš, foto: Warberg IC

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā līgā ar kārtējiem gūtajiem vārtiem atzīmējies Morics Krūmiņš, sekmējot komandas panākumu. Tikmēr Šveices 1.divīzijā Anna Ankudinova sekundi pirms pamatlaika beigām nodrošināja sava kluba vērtīgu uzvaru.

Krūmiņam septītie vārti, komandai pārliecinoša uzvara

Pārliecinošs panākums Zviedrijas Allsvenskan līgā izcīnīts Morica Krūmiņa pārstāvētajam “Warberg IC”, kas viesos ar 12:3 (2:1; 6:0; 4:2) savās mājās pārliecinoši uzvarēja “Hollvikens IBF” komandu, kas vēl nesen spēlēja Zviedrijas Superlīgā. Ar vārtu guvumu izcēlās arī Latvijas izlases aizsargs, pēc kura precīzā metiena rezultāts kļuva 6:1 viesu labā. Turnīra tabulā pēc pirmā apļa spēlēm “Warberg IC” ar 27 punktiem 11 mačos joprojām atrodas gana komfortablā otrajā vietā, par pieciem punktiem apsteidzot tuvākos sekotājus. No līderiem “Hovslatts IK” Varbergas komanda atpaliek par trim punktiem jeb vienas uzvaras tiesu.

Ankudinova pēdējā sekundē izrauj komandai uzvaru

Šveices sieviešu florbola čempionāta 1.divīzijā ar diviem vārtu guvumiem izcēlusies Anna Ankudinova, tādējādi sekmējot sava kluba uzvaru pār “FLoorball Zurich Lioness”. Jāpiezīmē, ka vēl 70 sekundes pirms pamatlaika beigām “UHC Bremgarten” atradās iedzinējos ar 2:3, taču tad izdevās panākt izlīdzinājumu, bet pamatlaika pēdējā sekundē Ankudinovas rezultatīvais metiens atnesa vienībai uzvaru ar 4:3 (0:1; 1:0; 3:2). Ankudinova ar astoņās spēlēs iekrātajiem 18 (11+7) punktiem ir čempionāta 1.divīzijas rezultatīvākā florboliste.

“Harstad” pirmie ielaiž, taču izcīna uzvaru

Norvēģijas florbola virslīgā pie panākuma savās mājās izdevies tikt latviešu pārstāvētajam “Harstad”, kas savās mājās ar rezultātu 7:2 (1:1; 3:0; 3:1) komfortabli pieveica “Ull/Kisa”, kuru rindās laukumā devās Ņikita Frolovs, ar rezultativitāti neizceļoties. Lai gan “Harstad” komanda, kurai šoreiz nepalīdzēja Arnijs Kuratņiks, pirmie ielaida vārtus pretuzbrukumā, komanda labi bija pastrādājusi pie spēles aizsardzībā, kas arī bija pamats trīs punktu uzvarai. Turklāt sekmīgu spēli aizvadīja mājinieku vārtsargs Stefens Rīsa. No latviešiem ar vārtu guvumu atzīmējās Ivo Balodis, kamēr Tomam Kirmužam divu minūšu noraidījums, bet Roberts Līviņš spēles protokolā neatzīmējās. Pēc izcīnītās uzvaras “Harstad” ar 19 punktiem 14 spēlēs turnīra tabulā saglabā sesto vietu, bet nākamo maču aizvadīs 6. janvārī, kad uzņems Toma Niedres pārstāvēto “Gjellerasen”.

Kuzņecovam reta uzvara

Zviedrijas florbola čempionātā vīriešu 1.divīzijā retu panākumu izcīnījis Kristera Marsela Kuzņecova pārstāvētais “Malmo FBC”, kas savās mājās ar rezultātu 5:4 (1:1; 2:3; 1:0; 1:0) papildlaikā pieveica “Hovshaga AIF” vienību. Cīņas gaitā Malmes komanda prata atspēlēties no 2:4 deficīta, vēlāk uzvarot pagarinājumā. Latviešu florbolistam pie pirmajiem punktiem sezonā joprojām vēl nav izdevies tikt, savukārt komanda, neskatoties uz izcīnīto uzvaru, ar septiņiem punktiem 12 spēlēs joprojām ieņem noslēdzošo 12.vietu sava reģiona turnīra tabulā.

Cinītis un Paegle sekmē komandas panākumu

Zviedrijas florbola junioru čempionāta 2.divīzijā pārliecinošu uzvaru viesos izcīnījis Patrika Cinīša un Riharda Paegļa pārstāvētais “Nynashamns IBK”, kas izbraukumā ar rezultātu 7:1 (3:1; 2:0; 2:0) uzveica “Djurgardens IF IBS”, kas uz maču ieradās vien ar septiņiem laukuma spēlētājiem. Uzvarētājiem visu spēli vārtus sargāja Paegle, bet Cinītis šajā spēlē atzīmējās ar vārtu guvumu, rezulta'tivu piespēli un arī divu minūšu sodu. Pēc izcīnītā panākuma “Nynashamns IBK” savā reģionā joprojām seglabā sesto vietu 11 komandu konkurencē, bet nākmaais mačs ieplānots 7. janvārī pret astotajā vietā esošo “FBI Tullinge”.