Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Anim vēl viens punkts, Ankudinova turpina fantastiski

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Anim vēl viens punkts, Ankudinova turpina fantastiski
"UHC Uster"
Foto: UHC Thun

Šveices spēcīgākajā florbola līgā rezultatīvi turpina spēlēt Daniels Anis, kamēr zemākā līgā spilgti atkal izcēlušās Anna Ankudinova un Jūlija Rozīte. Zviedrijas junioros piespēli nopelnījis Gustavs Tolmanis, bet Jānis Ragovskis palīdzējis komandai tikt pie vērtīgas uzvaras Somijas F-liiga.

Anis rezultatīvs arī mačā ar pastarīšiem

Savu otro spēli Šveices NLA čempionātā aizvadījis Daniels Anis, tiekot pie rezultatīvas piespēles arī mačā, kurā viņa pārstāvētais "UHC Uster" izbraukumā ar rezultātu 7:5 (3:1, 2:2, 2:2) apspēlēja turnīra tabulas pēdējā vietā esošo "UHC Thun". Anis ar rezultatīvu piespēli asistēja pusotru minūti pirms mača beigām, palīdzot kolēģim uzstādīt cīņas beigu rezultātu. Pēc izcīnītās uzvaras "UHC Uster" ar sešiem punktiem atrodas astotajā pozīcijā, bet nākamo maču aizvadīs 3. oktobrī, kad savās mājās uzņems pašreizējos čempionus "Floorball Koniz", kuriem arī pašlaik seši punkti tabulā.

Ragovskis pozitīvs svarīgā uzvarā

Otro uzvaru pēc kārtas Somijas spēcīgākajā florbola čempionātā izcīnījis Jāņa Ragovska pārstāvētais Lahti LaSB, kas viesos ar rezultātu 8:4 (2:1, 2:1, 4:2) apspēlēja bijušo Ulvja Mētras pārstāvēto "Steelers". Latviešu florbolists arī šajā mačā darbojās komandas pirmajā aizsargu pārī, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties, taču maču pabeidzot ar pozitīvu (+2) lietderības koeficientu. Pēc izcīnītā panākuma Lahti komanda ar sešiem punktiem trijās spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā. Jāpiezīmē, ka pašlaik ar sešiem punktiem ir čempionāta sešas vadošās komandas. Nākamais mačs komandai ieplānots 29. septembrī viesos pret nemainīgajiem čempioniem "Classic'.

Ankudinova un Rozīte turpina pierādīt savu pārākumu

Šveices sieviešu florbola čempionāta 1.divīzijā Anna Ankudinova atzīmējusies ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, bet Jūlijas Rozītes kontā vieni vārti un viena piespēle mačā, kurā viņu pārstāvētais "Floorball Zurich Lioness" savās mājās ar 8:5 (3:0, 2:1, 3:4) gana pārliecinoši pieveica "piranha academy regio", vēl neilgi pirms cīņas beigām esot vadībā ar 8:2. Komanda ar divām uzvarām tikpat spēlēs atrodas tabulas galvgalī, kamēr Ankudinova divos mačos iekrājusi jau 10 (5+5) punktus. Rozītei tikmēr pašlaik 3 (1+2) punkti. Svarīga būs nākamā spēle 3.oktobrī viesos pret "Team Aarau", kurām arī ir maksimāli iespējamie seši punkti un otrā pozīcija.

Tolmanis rezultatīvi turpina spēlēt zviedru junioros

Otro spēli Zviedrijas U-18 čempionātā aizvadījuši Tomass Kristofers Birstiņš un Gustavs Tolmanis, palīdzot savam "Storvreta IBK" viesos ar rezultātu 5:4 (1:0, 1:1, 3:3) pieveikt "IK Sirius FBC/IBK" vienību. Kamēr Birstiņš ir sava pirmā punkta meklējumos leģionāru gaitās, tad Tolmanis, kurš pirmajā kārtā tika pie vārtu guvuma, šoreiz atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Turnīra tabulā "Storvreta IBK" ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu, bet nākamo maču aizvadīs 29. septembrī, kad jātiekas ar "Sandvikens AIK/Hofors IBK", kas pirmajās divās spēlēs piedzīvojuši divus zaudējumus, tabulā ieņemot astoto vietu desmit komandu konkurencē.

Bergmaņa "ērgļi" turpina zaudēt

Trešo neveiksmi četrās šīs sezonas spēlēs Šveices 1.divīzijā (pēc spēka trešā stiprākā) piedzīvojis "SV Waldenburg Eagles", kuriem pievienojies Oskars Bergmanis. Latvieša otrajā mačā "ērgļi" savās mājās ar rezultātu 3:4 (0:0, 2:1, 1:3) piekāpās "TSV Unihockey Deitingen", lai gan trešā perioda ievadā atradās vadībā ar 3:1. Izšķirošos vārtus komanda ielaida septiņas minūtes pirms mača beigām. Bergmanis pie punktiem vēl nav ticis, bet komanda ar trim punktiem ieņem devīto vietu 12 komandu konkurencē. Nākamā spēle paredzēta 3. oktobrī pret ceturtajā pozīcijā esošo "Bern Capitals".