Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Vaičim divas piespēles Šveices kausa 2.kārtā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vaičim divas piespēles Šveices kausa 2.kārtā
Kristaps Vaičis

Pirmo spēli Šveices NLB līgas kluba "Ad Astra Sarnen" rindās aizvadījis latviešu florbolists Kristaps Vaičis, palīdzot jaunajai komandai viesos ar 11:1 Šveices kausa 2.kārtā apspēlēt "UH Appenzell".

Jau iepriekš minējām, ka Vaičis starpsezonu periodā nomainījis komandu Šveices pēc skaita otrajā spēcīgākajā līgā, no "Olten Zofingen" pārceļoties uz "Ad Astra Sarnen", kas pērn bija ļoti tuvu iekļūšanai NLA jeb stiprākajā līgā. Jaunās sezonas pirmajā cīņā Vaiča komanda Šveices kausa 2.kārtā sacentās ar "UH Appenzell", vairāk kā 200 līdzjutēju priekšā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 11:1.

Kristaps Vaičis uzvarētāju rindās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm un kopumā ir ļoti apmierināts ar komandas demonstrēto meistarības līmeni. Starpsezonu periodā gaidāmas arī vairākas spēles ar NLA līgas komandām, bet Šveices kausa 3.kārtā gaidāma spēkošanās ar zemāko līgu komandu "Visper Lions II". Konkrēts spēles laiks vēl nav zināms. Ar 3.turnīra kārtu cīņā iesaistīsies arī Jāņa Rajecka pārstāvētā NLA līgas komanda "Kloten Bulach Jets", kas spēkosies ar "UHC Lok Reinach" florbolistiem.