Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam divi gūti, Jeigei - vieni ielaisti vārti

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam divi gūti, Jeigei - vieni ielaisti vārti
Morics Krūmiņš (#4) un Henri Johansons (#72)
Foto: Kari Saha / SportsSuomi.com

Somijas florbola čempionātā ar diviem vārtu guvumiem izcēlies Morics Krūmiņš, Dānijas virslīgā rezultatīvi bijuši Kristiāns Jānis Rinkevičs un Marsels Kuzņecovs, bet Šveices virslīgā lieliska cīņa Elīnai Jeigei.

Krūmiņam divi vārtu guvumi pret jaunpienācējiem

Pārliecinošu uzvaru Somijas F-liiga turnīrā izdevies svinēt Morica Krūmiņa pārstāvētajam “Nokian KrP’, kas izbraukumā ar rezultātu 12:4 (2:1, 7:1, 3:2) apspēlēja līgas jaunpienācējus “Karhut”. Sekmīga spēle arī Latvijas izlases aizsargam, kurš spēlēja pirmajā maiņā, atzīmējoties ar diviem vārtu guvumiem. Spēles vidū Krūmiņš, izmantojot Henri Johansona piespēli, panāca 8:1 vadību, bet trešās trešdaļas vidū pēc latvieša metiena rezultāts kļuva 10:2. Līdz ar to Krūmiņš šosezon septiņās spēlēs ticis pie 6 (3+3) rezultativitātes punktiem, bet “Nokian KrP” ar 16 punktiem septiņās spēlēs atrodas piektajā pozīcijā, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no čempionāta līdervienības “Classic”.

Rinkevičam vārti, Kuzņecovam piespēle, komandai – kārtējais zaudējums

Dānijas spēcīgākajā florbola līgā septīto zaudējumu tikpat cīņās piedzīvojis latviešu pārstāvētais “Rungsted/Horsholm”, kas savās mājās ar rezultātu 5:10 (1:4, 2:4, 2:2) piekāpās “Copenhagen FC”. Mača pēdējā minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Kristiāns Jānis Rinkevičs, kuram tādējādi šosezon izdevies tikt pie 3 (3+0) rezultativitātes punktiem. Savukārt Kristers Marsels Kuzņecovs cīņas gaitā tika pie divu minūšu noraidījuma un rezultatīvas piespēles. Viņam šosezon četrās spēlēs 2 (0+2) rezultativitātes punkti.

Garbares klubam komfortabls panākums, Jeigei – vieni ielaisti vārti

Šveices NLA čempionātā pie pietiekami pārliecinošas uzvaras izdevies tikt Evelīnas Garbares pārstāvētajam “R.A. Rychenberg Winterthur”, kas izbraukumā ar rezultātu 7:4 (1:1, 4:0, 2:3) pieveica “UHC Laupen ZH”, izšķirošo pārsvaru iegūstot cīņas otrajā periodā. Latviešu florboliste šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet “skudras” turnīra tabulā ar piecās spēlēs izcīnītajiem deviņiem punktiem atrodas piektajā pozīcijā, tikai sliktās gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ atpaliekot no labāko trijnieka.

Ļoti pārliecinoši turpina spēlēt Elīna Jeige, kura pārliecinoši sargā “Skorpion Emmental Zollbruck” vārtus cīņās, kurās viņai tiek dota tāda iespēja. Kārtējā spēlē latviešu vārtsardze ielaida tikai vienus bumbiņu savā cietoksnī, palīdzot “skorpionēm” savās mājās pārliecinoši ar 8:1 (4:0, 4:1, 0:0) pieveikt vienu no tabulas lejasgala komandām “UH Red Lions Frauenfeld”. Uzvarot visās piecās spēlēs, “Skorpion Emmental” ar maksimālajiem 15 punktiem atrodas otrajā vietā turnīra tabulā, sliktākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ atpaliekot no “Kloten-Dietlikon Jets”.

Rukavišņikova klubs izsēj trīs vārtu pārsvaru, zaudējot pēdējā sekundē

Pēc sekmīgā sezonas sākuma, otro zaudējumu divās dienās Šveices U-18 čempionātā piedzīvojis Nikolasa Rukavišņikova pārstāvētais “Grasshopper Club Zurich”, kas savās mājās dramatiskā cīņā ar 5:6 (2:0, 2:2, 1:4) piekāpās “Zug United”. Mača gaitā Cīrihes “sienāži” bija vadībā ar 3:0, bet desmit minūtes pirms pamatlaika beigām saglabāja 5:2 vadību. Tomēr viesi prata atspēlēties, cīņas pēdējā sekundē arī gūstot uzvaras vārtus. Latviešu florbolists šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Pēc šīm neveiksmēm “Grasshopper” atkāpušies uz sesto vietu.