Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Šeina un Višņevska paliek bez medaļām

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šeina un Višņevska paliek bez medaļām
L.Višņevska (# 99) un Anete Šeina (# 10) "Endre IF" sastāvā
Foto: www.endreif.nu

Vakar savu ceturtdaļfināla sērijas piekto spēli aizvadīja Zviedrijas Elites līgas komanda "Endre IF", kuras sastāvā ir divas latvietes – uzbrucēja Anete Šeina un vārtsardze Lauma Višņevska. Pērnās sezonas bronzas medaļu laureātes viesos ar 2:5 zaudēja "KAIS Mora IF", sērijā līdz trim uzvarām piekāpjoties ar 2:3.

Pirmajās četras sērijas spēlēs komandas panākumus guva pārmaiņus, pie tam, kā likums, uzvarēja tā komanda, kura spēlēja savā laukumā. Tā kā sērijas izšķirošais mačs bija jāaizvada "KAIS Mora IF" laukumā, tā bija zināma pretinieču priekšrocība.

Tieši laukuma saimnieces bija tās, kuras vakardienas spēlē atklāja rezultātu – 1:0, tā noslēdzās pirmā trešdaļa. Toties otrā perioda sākums veiksmīgāks bija "Endre IF" meitenēm, kuras ne tikai panāca izlīdzinājumu, bet pat izvirzījās vadībā ar 2:1. Kā izrādījās, latviešu pārstāvētās komandas prieki nebija ilgi – jau tajā pašā trešdaļā pretinieces izvirzījās vadībā ar 4:2, bet pēdējā periodā pielika punktu, gūstot vēl vienus vārtus – 5:2. "KAIS Mora IF" sastāvā četri no pieciem vārtu guvumiem Amandas Larsonas kontā.

Izmantotie resursi:
innebandy.se