Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Cinīša hat-trick dod vietu starp pieciem labākajiem vārtu guvumiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cinīša hat-trick dod vietu starp pieciem labākajiem vārtu guvumiem
Patriks Cinītis

Zviedrijas spēcīgākajā junioru līgā lieliski turpina spēlēt Patriks Cinītis, kārtējā mačā atzīmējoties ar hat-trick. Tāpat zviedru junioros, tikai zemākā līmenī ar vārtu guvumu izcēlies Gustavs Tolmanis.

Cinīša hat-trick neglābj no zaudējuma pastarīšu cīņā

Zviedrijas junioru spēcīgākajā līgā pamatīgu zaudējumu piedzīvojis Patrika Cinīša un Riharda Paegles pārstāvētais “Nynashamns IBK”, kas viesos ar rezultātu 4:12 (1:2; 1:5; 2:4) piedzīvoja sagrāvi pret “Ingaro IF”. Paegle sargāja komandas vārtus visu maču, taču par veiksmīgu šī spēle nav uzskatāma. Tikmēr Cinītis guva trīs no komandas četriem vārtiem. Pēc 11 aizvadītām spēlēm “Nynashamns IBK” rēķinā joprojām ir vien trīs punkti un pēdējā vieta, tagad par pieciem punktiem atpaliekot tieši no “Ingar IF” komandas. Cinītis 11 spēlēs iekrājis 17 (16+1) rezultativitātes punktus, kas ir 18.labākais rādītājs čempionātā. Savukārt, skaitot gūto vārtu rādītāju, latvietis ar 16 rezultatīviem metieniem ir pat piektais labākais turnīrā.

Melderes komandai neveiksme pret bijušo Gaugeres klubu

Vēl vienā spēlē zaudējumu piedzīvojis Kates Melderes pārstāvētais “UH Red Lions Frauenfeld”, kas izbraukuma cīņā ar 3:8 (1:1; 1:4; 1:3) piekāpās “Chilis Rumlang-Regensdrof” vienībai, kuras sastāvā pērn spēlēja Laura Gaugere. Latviešu florboliste šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet komanda turnīra tabulā joprojām atrodas pēdējā pozīcijā, tādējādi regulārās sezonas izskaņā gaidāma spraiga cīņa par vietas saglabāšanu līgā.

Kuzņecovam kārtējā neveiksme Zviedrijā

No pēdējās pozīcijas Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā joprojām neizdodas izkļūt Kristera Marsela Kuzņecova pārstāvētajam “Malmo FBC”, kas kārtējā spēlē viesos ar rezultātu 3:7 (2:1; 0:3; 1:3) piekāpās “CL98IC”, lai gan bija vadībā pēc pirmās trešdaļas. Kuzņecovs, kurš iepriekšējā kārtā atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, šoreiz pie punktiem netika. Septiņas spēļu kārtas pirms regulārās sezonas beigām “Malmo FBC” savā reģionā ar astoņiem punktiem ieņem pēdējo 12. pozīciju, par pieciem punktiem atpaliekot no tuvākajiem konkurentiem.

Tolmanim vārtu guvums, komandai mainīgas sekmes

Divas spēles vienā dienā Zviedrijas junioru 2.divīzijā aizvadījis Gustava Tolmaņa pārstāvētais “Visby IBK”, kas vispirms ar rezultātu 5:6 (1:1; 2:3; 2:2) negaidīti piekāpās “Djurgardens IF IBS” komandai, kas atrodas turnīra tabulas pašā lejasgalā. Pēc nelielas atpūtas komanda devās laukumā vēlreiz, aizvadot krietni pārliecinošāku spēli un ar 6:1 (1:0; 3:0; 2:1) pieveicot vienus no galvenajiem konkurentiem turnīra tabulā “Tyreso Trollbacke IBK”. Ja pirmajā spēlē Tolmanis pie rezultativitātes punktiem netika, tad otrajā spēlē tieši latvietis pirmā perioda izskaņā atzīmējās ar vārtu guvumu. Tabulā “Visby IBK” ar 25 punktiem 14 spēlēs ieņem trešo vietu. Tikpat punktu ir arī otrajā vietā esošajiem “IFK Haninge”, bet līderi ar 27 punktiem ir “IBF Offensiv Lidingo”, kuriem turklāt ir četras spēles rezervē. Tolmanis piedalījies astoņās spēlēs, iekrājot 6 (3+3) punktus.

Filipsonei reta atpūta, komandai panākums

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā atpūta dota Latvijas izlases vārtsardzei Janai Filipsonei, taču ar dublieri Loelu Andersoni vārtos “Jonkopings IK” tika pie pārliecinošas 8:2 (1:0; 1:0; 6:2) uzvaras pār “Vasteras IBS”, tādējādi ierakstot kārtējos trīs vērtīgos punktus turnīra tabulā. Ņemot vērā, ka 4:6 zaudējumu savās mājās piedzīvoja “Vaxjo”, kas atzina “GS86 AIF” pārākumu, Jenčepingas komanda nostiprinajusies turnīra tabulas galvgalī, 14 spēlēs iekrājot 32 punktus, kas ir par četriem vairāk nekā “Vaxjo” un “FBC Partille”