Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Grāpēnai 1+1 sāpīgā zaudējumā, Malkavs tiek pie panākuma

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Grāpēnai 1+1 sāpīgā zaudējumā, Malkavs tiek pie panākuma
Jorens Malkavs, foto: KrP Akatemia

Somijas sieviešu spēcīgākajā florbola līgā vēl viena rezultatīva spēle Simonai Grāpēnai, ar ko gan izrādījas par maz, lai tiktu pie panākuma. Tikmēr Somijas U22 čempionātā vēl vienu uzvaru izdevies izcīnīt Jorena Malkava pārstāvētajam klubam.

Grāpēnai 1+1, komandai sāpīgs zaudējums

Iepriekšējā kārtā tikušas pie pirmā punkta šajā sezonā par zaudējumu papildlaikā “Classic”, Simonas Grāpēnas un Zanes Daršas pārstāvētais “Koovee” aizvadījis vēl vienu solīdu maču, izbraukumā tikai ar 6:7 (4:2; 1:4; 1:1) nācās atzīt “FBC Loisto” pārākumu. Turklāt spēles ievads padevās teicams viešņām, kuras jau septītajā minūtē bija vadībā ar 3:0, bet pirmo periodu noslēdza ar 4:2 pārsvaru. Otrajā trešdaļā Simona Grāpēna ar vārtu guvumu atjaunoja trīs vārtu pārsvaru, tomēr, pārtraukumā ejot, “Koovee” jau atradās iedzinējos ar 5:6. Trešā perioda ievadā tika ielaisti septītie vārti, bet divas minūtes pirms pamatlaika beigām, “Koovee” rezultātu vēlreiz spēja sadeldēt līdz minimumam. Uzvarētāju rindās lielisku spēli aizvadīja Milla Granlunda, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem un sekmējot savas komandas vērtīgo uzvaru. Simona Grāpēna bija aktīvākā savā komandā, izdarot sešus metienus pa pretinieku vārtiem, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu metienu un vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat Simonai pozitīvs (+1) lietderības koeficients, kas bija dalīti labākais komandā. Otro maču pēc kārtas izlaida Zane Darša.

Malkavs bez punktiem komandas panākumā

Somijas U-22 florbola čempionātā pie vēl viena panākuma izdevies tikt Jorena Malkava pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas savās mājās ar rezultātu 9:8 (1:4; 5:2; 2:2; 1:0) papildlaikā izdevās uzvarēt “EraViikingit”. Mača gaitā latvieša pārstāvētā komanda atguvās no trīs vārtu deficīta, bet trešajā periodā divas reizes izvirzījās vadībā, minimālo pārsvaru gan nenosargājot. Uzvaras vārtus papildlaika ceturtajā minūtē guva Juso Ahola, kurš ar 5 (3+2) punktiem bija rezultatīvākais savā komandā. Malkavs šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās.