Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Rozītei uzvaras vārti negaidītā panākumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Rozītei uzvaras vārti negaidītā panākumā
Jūlija Rozīte
Foto: FB Riders DBR

Šveices spēcīgākajā florbola līgā pie nedaudz negaidīta panākuma ticis Jūlijas Rozītes klubs, tieši latvietei izceļoties ar uzvaras vārtiem. Tikmēr citā spēlē mača vidū tika nomainīta Latvijas izlases vārtsardze Elīna Jeige, bet Evelīna Garbare piedzīvojusi kārtējo zaudējumu.

Rozītei uzvaras vārti negaidītā panākumā

Pie uzvaras izdevies tikt Jūlijas Rozītes “FB Riders DBR”, kas savās mājās ar rezultātu 4:3 (0:2, 3:1, 1:0) apspēlēja sezonu ļoti veiksmīgi iesākušo “Unihockey Berner Oberland”. Divtik patīkami, ka trešajā periodā vienīgos vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie, guva tieši Latvijas izlases uzbrucēja. Sešās cīņās komandas kontā ir 6 (3+3) rezultativitātes punkti, savukārt komandai šī bija pirmā uzvara pamatlaikā. Turnīra tabulā tas ar pieciem punktiem ļāvis atstāt pēdējo vietu, pakāpjoties uz devīto pozīciju, tikai par punktu atpaliekot no labāko astotnieka.

Gaugerei trīs punktu spēle

Pie panākuma Šveices otrajā spēcīgākajā florbola līgā beidzot izdevies tikt Lauras Gaugeres pārstāvētajam “Chilis Rumlang-Regensdorf” vienībai, kas savās mājās ar rezultātu 7:5 (2:1, 5:2, 0:2) apspēlēja “Nesslau Sharks” vienību. Sekmīga spēle padevās arī Latvijas izlases uzbrucējai, kura atzīmējās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc šīs cīņas latvietes pārstāvētā komanda izlīdzinājusi bilanci, sešās spēlēs tiekot pie trim punktiem un deviņiem punktiem. Turnīra tabulā tas pašlaik dod sesto vietu desmit komandu konkurencē. Latviešu florboliste savā debijas sezonā pašlaik sešās spēlēs iekrājusi 8 (3+5) rezultativitātes punktus, bet nākamā spēle ieplānota vien 19. novembrī.

Garbare noraidās un pārtraukumā komanda dodas ar lielām pārdomām

Tikmēr Šveices spēcīgākajā līgā sezonas ievads nebūt ne veiksmīgs padevies Evelīnas Garbares pārstāvētajam “Red Ants Winterthur”, kas kārtējā spēlē viesos ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2) piekāpās turnīra tabulas līderēm “Kloten-Dietlikon Jets”. Latviešu florboliste šajā spēlē atzīmējās ar divu minūšu noraidījumu. Pirmajās sešās spēlēs “skudrām” ne reizi nav izdevies uzvarēt pamatlaikā un ar sešiem iekrātajiem punktiem turnīra tabulā vienība atrodas tikai astotajā vietā desmit komandu konkurencē. Latvijas izlases florbolistei sešās spēlēs izdevies atzīmēties ar diviem precīziem metieniem.

Jeige tiek nomainīta spēles vidū

Vēl vienā mačā pie panākuma tika Elīnas Jeiges pārstāvētais “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas viesos ar rezultātu 7:4 (1:2, 2:1, 4:1) apspēlēja “Wizards Bern Burgdorf”, tādējādi pārtraukumā dodoties ar otro vietu turnīra tabulā. Pašlaik komanda izcīnījusi 14 punktus jeb par četriem mazāk nekā absolūtās līderes “Kloten-Dietlikon Jets”. Jeige spēli iesāka komandas sākumsastāvā, bet otrā perioda vidū pie rezultāta 3:3 tika nomainīta.

Šenbergs un Jančevskis rezultatīvi Zviedrijas 3.divīzijā

Zviedrijas zemākajās florbola līgās rezultatīvu sniegumu nodemonstrējis Edijs Šenbergs un Emīls Jančevskis, sekmējot sava “Storvreta Ungdom IBK” pārliecinošu panākumu 18:2 (6:0, 2:0, 10:2) pār “Loke IBK”. Šenbergs uzvarētāju rindās tika pie vārtu guvuma un trim rezultatīvām piespēlēm, kamēr Jančevskim šajā mačā 1+1. Ar sešiem izcīnītajiem punktiem trijās spēlēs “Storvreta” jauniešu komanda pašlaik ieņem sesto pozīciju, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no kārotās otrās pozīcijas.