Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krastiņa rezultatīva regulārās sezonas noslēgumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krastiņa rezultatīva regulārās sezonas noslēgumā
Liena Krastiņa

Dānijas florbola virslīgas čempionātā ar rezultatīvu sniegumu priekšsacīkšu turnīru noslēgusi Liena Krastiņa, kurai līdz ar to regulārajā sezonā gandrīz viens puntks spēlē. Ar diviem punktiem atzīmējies arī Tomass Kristofers Birstiņš, bet Klintai Mārtiņjēkabai un Aurēlijai Zariņai nācies piedzīvot pirmo zaudējumu sezonā.

Krastiņai lielisks sniegums regulārās sezonas noslēgumā

Dānijas florbola sieviešu virslīgas čempionāta regulārās sezonas pēdējo maču lieliski aizvadījusi Liena Krastiņa, atzīmējoties ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā izbraukuma mačā, kurā viņas AFK ar 8:7 (2:2, 2:2, 3:3, 1:0) pieveica "Frederikshvans Blackhawks". Līdz ar to Krastiņa šīs sezonas 12 spēlēs iekrāja 11 (7+4) punktus. Tabulā AFK ar 23 punktiem gana pārliecinoši kļuva par sava reģiona labāko komandu, tuvākās konkurences apsteidzot par 11 punktiem.

Latviešu trio turpina cīņu par vietu Dānijas virslīgā

Uzvaru cīņā par vietas saglabāšanu Dānijas spēcīgākajā florbola līgā izcīnījis “Rungsted-Horsholm”, kas kārtējā spēlē savās mājās ar rezultātu 6:4 (2:0, 1:2, 3:2) apspēlēja “Hafnia FC”, kas šajā pārspēļu turnīrā atrodas tabulas lejasgalā. Komandas vārtus sargāja Emīls Zīverts, Kristers Kuzņecovs palika bez rezultativitātes punktiem, bet Kristiāns Rinkevičs šoreiz nebija komandas pieteikumā. Turnīra tabulā “Rungsted-Horsholm” pašlaik atrodas trešajā pozīcijā par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no abām līdervienībām, kuras gan nospēlējušas par vienu spēli vairāk.

Birstiņam divu punktu spēle rezultatīvā uzvarā

Zviedrijas florbola čempionāta 3.divīzijā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli atzīmējies Tomass Kristofers Birstiņš, sekmējot sava un Gustava Tolmaņa “Storvreta IBK U” komandas uzvaru rezultatīvā spēlē viesos pret “Midas IBK” – 11:10 (5:7, 2:1, 4:2). Tolmanis šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem. Turnīra tabulā vienība joprojām atrodas trešajā pozīcijā, tiesa, nedaudz izdevies pietuvoties otrajā vietā esošajam “Balinge IF”, kas aizvadītajā nedēļā laukumā nedevās.

Mārtiņjēkabai un Zariņai pirmais zaudējums sezonā

Somijas florbola čempionātā sieviešu 1.līgā zaudējumu piedzīvojis Klintas Mārtiņjēkabas un Aurēlijas Zariņas pārstāvētais “KaPa-65”, kas izbraukumā ar rezultātu 4:5 (1:1, 2:1, 1:3) piekāpās “Gunners” komandai, vāji aizvadot trešā perioda ievadu, kad sešu minūšu laikā ielaida trīs vārtus. Latvietes pie rezultativitātes punktiem šajā spēlē netika, bet komandai šī bija pirmā neveiksme šosezon.

Šimkūnas "Stavanger" mača galotnē zaudē Top-4 vienībai

Kārtējo zaudējumu Norvēģijas florbola virslīgas čempionātā piedzīvojis Nensijas Šimkūnas pārstāvētais "Stavanger", kas savās mājās vēl trīs minūtes pirms pamatlaika beigām spēlēja neizšķirti pret ceturtajā vietā esošo "Monolitten", taču beigās piedzīvoja neveiksmi ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:0, 0:1). Latviete ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Divas kārtas pirms regulārās sezonas beigām komanda joprojām atrodas pēdējā pozīcijā.