Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Kovaļevskim četru vārtu spēle Somijā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Somijas otrajā spēcīgākajā līgā individuāli sekmīgu spēli aizvadījis Rolands Kovaļevskis un Pēteris Trekše, tomēr komanda piedzīvoja zaudējumu. Šveices NLB čempionāta ceturtdaļfināla otrajā spēlē neveiksme Kevinam Šmitam, bet dāmu turnīrā uzvaras mūsu meiteņu pārstāvētajiem klubiem.

Kovaļevskim četri vārtu guvumi spēlē pret tabulas kaimiņiem

Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā lielisku spēli aizvadījis Rolands Kovaļevskis, atzīmējoties ar četriem vārtu guvumiem. Tomēr četru latviešu pārstāvētais “Koovee” savās mājās aizraujošā spēlē ar 7:8 (4:0, 2:3, 1:4, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās “FBC Turku” komandai. Pēc pirmā perioda “Koovee” bija vadībā ar četru vārtu pārsvaru, taču uzvaru izlaida minūti pirms pamatlaika beigām. Kovaļevskim šajā spēlē ne vien četri vārtu guvumi no spēles, bet arī komandas vienīgais realizētais pēcspēles “bullītis”. Pēteris Trekše guva divus vārtus un izdarīja tikpat rezultatīvas piespēles, neizmantojot savu pēcspēles metienu. Ulvis Mētra un Ralfs Orste ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Šmitam rezultatīva spēle, komandai zaudējums otrajā ceturtdaļfinālā

Šveices NLB florbola čempionātā turpinās izslēgšanas spēļu turnīrs un otrajā ceturtdaļfināla spēlē zaudējumu piedzīvojis Kevina Šmita pārstāvētais “Kloten-Dietlikon Jets”, kas viesos ar rezultātu 4:5 (1:1, 2:2, 1:2) piekāpās “UHT Eggiwil” vienībai. Izšķirošos vārtus mājinieki iemeta pusotru minūti pirms pamatlaika beigām. Jāizceļ, ka atzīstamu sniegumu demonstrēja arī latvietis, kura rēķinā vieni gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles. Sērijā līdz kādas komandas trim uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1:1.

Šveicē vēl viens panākums Garbares klubam, Jeige atkal rezervē

Vērtīgu uzvaru, lai nostiprinātos astoņu labāko komandu konkurencē izcīnījis Šveices NLA līgas klubs “AR Rychenberg Winterthur”, kas ar Evelīnu Garbari ierindā savās mājās ar rezultātu 5:3 (2:0, 1:2, 2:1) apspēlēja “Unihockey Berner Oberland”. Pieredzējusī latviešu florboliste šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet komanda pēc šī panākuma nostiprinājusies ceturtajā vietā turnīra tabulā. Labāko trijnieks gan ir tālu priekšā.

Citā mačā pie panākuma viesos ticis Elīnas Jeiges pārstāvētais “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas viesos ar rezultātu 10:2 (2:0, 3:1, 5:1) apspēlēja “Wizards Bern Burgdorf”, tādējādi saglabājot līderpozīcijas turnīra tabulā. Latviešu vārtsardze spēli pavadīja uz rezervistu soliņa, bet par labāko spēlētāju komandā atzina viņas kolēģi Helēnu Birheri.

“Nokian KrP” uzvar bez Krūmiņa sastāvā

Somijas florbola spēcīgākajā čempionātā pie uzvaras ticis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP”, kas izbraukumā ar rezultātu 6:3 (1:0, 2:1, 3:2) apspēlēja SPV vienību. Cēsnieks šoreiz nebija komandas pieteikumā. Pēc izcīnītās uzvaras “Nokian KrP” vienība nostiprinājās otrajā vietā turnīra tabulā, kamēr SPV jau izkrituši no labāko komandu astotnieka pašlaik ieņemot devīto vietu.