Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

papildināts Šeinai divi svarīgi vārti Zviedrijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šeinai divi svarīgi vārti Zviedrijā
Anete Šeina (#10)
Foto: http://www.sport-live.net/

Vakar Zviedrijas Elites kluba "Endre IF" sastāvā par spēles varoni kļuva mūsu Anete Šeina, kura mača pret "IBK Dalen" izskaņā 18 sekunžu laikā guva divus vārtus, panākot neizšķirtu rezultātu – 6:6. Šodien "Endre IF" ar 11:2 sagrāva "Ornskoldsvik IBK", Anete izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Lai arī Anetes Šeinas un Laumas Višņevskas (viņa šajā spēlē atradās uz rezervistu soliņa) klubs "Endre IF" spēlēja savā laukumā, mājinieces pēc pirmā perioda zaudēja ar 2:3, pēc otrā – jau ar 3:5, bet divas minūtes pirms pamatlaika beigām – ar 4:6. Šajā brīdī "Endre IF" treneri pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, pēc kura Anetei vajadzēja tikai divas sekundes lai atgūtu vienus vārtus (5:6). Pēc 18 sekundēm Anete izcēlās vēlreiz, panākot izlīdzinājumu – 6:6, ar tādu rezultātu noslēdzās spēles pamatlaiks. Tā kā pagarinājumā neviena no komandām nespēja gūt vārtus, spēle noslēdzās neizšķirti (6:6), katra no vienībām turnīra tabulā ierakstīja pa punktam.

Šodien "Endre IF" aizvadīja vēl vienu spēli, savā laukumā tiekoties ar 12. vietas īpašnieci - "Ornskoldsvik IBK". Laukuma saimniecēm bija nopietnas sastāva problēmas, jo vairākas spēlētājas jūtas neveselas, starp viņām ir arī Anete un Lauma, tomēr tas netraucēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 11:2. Anete rezultatīvi asistēja otrā perioda vidū, kad rezultāts kļuva 7:1. "Endre IF" ar 17 spēlēs gūtiem 35 punktiem 14 komandu konkurencē pakāpusies uz piekto vietu. Anete Šeina šajā turnīrā guvusi 14 (8+6) punktus un savā komandā ir sestā rezultatīvākā.

Visvairāk mūsu leģionāru ir Somijas Elites līgā, taču klubam "Loviisa Tor", kurā spēlē veseli trīs mūsējie (Ingus Laiviņš, Aigars Belasovs un Mihails Kostusevs), šonedēļ spēļu nebija. Toties uzvaru izcīnīja vārtsarga Valērija Bodnieka komanda "FBT Pori", kas ar 6:5 papildlaikā pārspēja "Nokian KrP". Valērijs šo maču vēroja no rezervistu soliņa. "FBT Pori" ar 18 spēlēs izcīnītiem 12 punktiem ieņem 11. vietu. Tieši tikpat daudz punktu ir "Loviisa Tor" – 10. vietas īpašniekiem.

Divus zaudējumu šonedēļ piedzīvojusi Zviedrijas Superlīgas komanda "Pixbo Wallenstam", kurā spēlē Jānis Jansons. Jāņa klubs viesos ar 4:6 piekāpās "Sirius IBK", bet savā laukumā ar 3:8 vienai no turnīra līderēm - "IBK Dalen". Mūsu leģionārs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. "Pixbo Wallenstam", ar 18 spēlēs izcīnītiem 23 punktiem 14 komandu konkurencē ieņem 10. vietu.

innebandy.se
Etusivu | Salibandyliiga.fi