Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Pavlovskai Somijas bronza, mūsu “igauņi” turpina lieliski

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pavlovskai Somijas bronza, mūsu “igauņi” turpina lieliski
SSRA
Foto: f-liiga.com

Latviešu florboliste Elizabete Pavlovska atkārtojusi Morica Krūmiņa šīs sezonas iespēto, palīdzot savai komandai izcīnīt Somijas F-liiga bronzas medaļas. Tikmēr Igaunijas čempionātā vienas uzvaras attālumā no pusfināla nonācis Aināra Juškēviča un Pētera Freimaņa klubs.

SSRA un Pavlovska izcīna pirmās medaļas Somijā

SSRA vienība no Oulu pilsētas izcīnījušas savas pirmās medaļas Somijas spēcīgākajā florbola čempionātā. Spēlē par bronzas medaļām vienība ar rezultātu 8:4 apspēlēja Tamperes “Classic”. Spēli lieliski sāka SSRA, kuras devītajā minūtē izvirzījās vadībā, bet pēc brīža bumbiņu tuvajā stūrī raidīja tieši Latvijas izlases aizsardze, dubultojot pārsvaru. Iekrājot pārsvaru Oulu vienība nedomāja apstāties, otrajā periodā panākot 4:0 un 5:1 pārsvaru. Trešajā periodā komandas vārtus guva pārmaiņus, kas SSRA vienībai deva 8:4 uzvaru.

Elizabete Pavlovska spēlēja komandas otrajā maiņā, izceļoties ar vārtu guvumu un neitrālu lietderības koeficientu. Savā trešajā sezonā Somijā latviešu florboliste aizvadīja 25 spēles, izceļoties ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem. Četri punkti (18 spēlēs) Pavlovskai bija arī pirmajā sezonā, bet pērn latvietei 20 spēlēs trīs punkti.

Juškēvičam četri vārti, Freimanim – piecas piespēles

Otro uzvaru Igaunijas flrobola čempionāta ceturtdaļfināla sērijā izcīnījis Aināra Juškēviča un Pētera Freimaņa pārstāvētais “Jogeva SK/Tahe/Olivia”, kas savās mājās ar 13:4 (3:1, 6:3, 4:0) apspēlēja “SK LINK/Saku” vienību, tādējādi sērijā līdz trim uzvarām panākot 2:0 vadību. Ja pirmajā spēlē abi latvieši atzīmējās ar pieciem rezultativitātes punktiem, tad otrajā vien nedaudz kritusies Freimaņa un Juškēviča rezultativitāte - Freimanim arī šajā mačā divi vārtu guvumi un trīs rezultatīvas piespēles, bet Juškēvičs atzīmējies ar četriem precīziem metieniem.

Jau rīt paredzēta sērijas trešā spēle, kurā Jogevas vienība var nodrošināt vietu pusfinālā.