Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Višņevskas un Šeinas "Endre IF" starp līderēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Višņevskas un Šeinas "Endre IF" starp līderēm
Lauma Višņevska, "Endre IF"
Foto: Ritvars Raits

Latvijas florbola izlases kandidāšu Laumas Višņevskas un Anetes Šeinas komanda "Endre IF" Zviedrijas sieviešu Elites līgā ar piecās spēlēs iegūtajiem 11 punktiem ieņem augsto 5. vietu. Aizvadītās nedēļas nogalē divās spēlēs gan izcīnīti tikai divi punkti.

14. oktobrī "Endre IF" viesos tikās ar "Djurgardens IF IBF" un sīvā cīņā piedzīvoja pirmo zaudējumu turnīrā, piekāpjoties ar 2:3. 15. oktobrī abu latviešu pārstāvētā komanda viesos tikās ar vēl vienu Elites līgas līdervienību - "Taby IS IBK", un svinēja uzvaru pagarinājumā, uzvarot ar 5:4. Uzvaras vārti tika gūti papildlaika 5. minūtē. Mūsu vārtsardze Lauma Višņevska līdz šim atvairījusi 84,19 % pretinieču metienus. Aizsardzības spēlētāja Anete Šeina pēc traumas sadziedēšanas piedalījusies tikai divās "Endre IF" spēlēs, bet pie rezultativitātes punktiem pagaidām nav tikusi.

Vēl vienas latvietes – Zeltītes Bankavas, klubs "Sala Silverstaden IBK" aizvadījis jau sešas spēles, kurās iegūti četri punkti. Komanda turnīra tabulā ieņem 11. vietu. Z.Bankava, kura tikai nesen devusies uz Zviedriju, spēlēs pagaidām nav piedalījusies.

Zviedrijas sieviešu 2. divīzijā spēlē vēl viena mūsu izlase kandidāte – Indra Beķere, kurā pārstāv komandu "Sundsvalls IBF". Šis klubs četrās spēlēs izcīnījis trīs uzvaras un turnīra tabulā ieņem 3. vietu. 15. oktobrī savā laukumā "Sundsvalls IBF" ar 9:4 uzvarēja "Ankarsvik BK". I.Beķere šajā mačā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet šosezon viņa, lai arī spēlē aizsardzībā, komandā ar 9 (3+6) punktiem ir viena no rezultatīvākajām.

Latviešu Ingus Laiviņa un Aigara Belasova pārstāvētā Somijas vīriešu Elites līgas komanda "Loviisa Tor" aizvadītās nedēļas nogalē panākumus dalījās uz pusēm. 15. oktobrī savā laukumā ar 10:8 tika uzvarēta "Happee", bet 16. oktobrī arī pie sevis ar 3:7 atzīts "Classic" pārākums. Aizsargs Belasovs turpina dziedēt traumu, bet uzbrucējs Laiviņš otrajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. "Loviisa Tor" piecās spēlēs savākusi sešus punktus un ieņem 4. vietu

Izmantotie resursi:
floorball.lv