Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Kovaļevskim pieci vārtu guvumi kārtējā neveiksmē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kovaļevskim pieci vārtu guvumi kārtējā neveiksmē
Jānis Ragovskis, Rolands Kovaļevskis un Gustavs Griezītis

Individuāli sekmīgāko spēli šajā sezonā aizvadījis Rolands Kovaļevskis, tiekot pie pieciem vārtiem un vienas piespēles. Tomēr spēlē tik un tā nācās ciest jau kārtējo neveiksmi. No neveiksmju joslas tikmēr ārā rāpjas dāmu komanda ar Aurēliju Zariņu un Klintu Mārtiņjēkabu.

Kovaļevska piecu vārtu spēle neglābj no kārtējā zaudējuma

Individuāli sekmīgu maču Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā aizvadījis Rolands Kovaļevskis, atzīmējoties ar pieciem precīziem metieniem. Vienu vārtu guvumu komandas rēķinā pienesa arī Jānis Ragovskis tomēr viņu un Gustava Griezīša pārstāvētais “Koovee” piedzīvoja jau trešo neveiksmi pēc kārtas. Šoreiz ar 7:13 (2:5, 1:3, 4:5) nācās atzīt “O2-Jyvaskyla” pārākumu. Bez precīzajiem metieniem Kovaļevskim arī viena rezultatīva piespēle. Neskatoties uz to, latvietis bija laukumā pie septiņiem ielaistajiem vārtiem, līdz ar to viņam negatīvs (-1) lietderības koeficients. Ragovskim arī viena rezultatīva piespēle un lietderības koeficients negatīvs (-3). Griezītis pie punktiem netika, spēli pabeidzot ar -3 lietderību.

“Nystars” uzvara un bezvārtu neizšķirts, Zariņai vārtu guvums

Somijas sieviešu florbola čempionāta 1.divīzijā kārtējās divas spēles aizvadījis Klintas Mārtiņjēkabas un Aurēlijas Zariņas pārstāvētais “Nystars” klubs. Vispirms mačā pret “Northern Stars” tika fiksēts florbolam ļoti neraksturīgais bezvārtu neizšķirts 0:0, bet pēc tam ar rezultātu 7:4 (4:1, 1:1, 2:2) tika apspēlēts “SBS Tampi” klubs. Otrajā mačā Latvijas U-19 izlases līderes Zariņas kontā viens vārtu guvums, kamēr Mārtiņjēkaba šajās spēlēs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Ņemot vērā, ka pirmajā sabraukuma posmā latviešu pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumus abās spēlēs, pašlaik vienība ar izcīnītajiem trim punktiem spējusi pakāpties vien uz astoto vietu desmit komandu konkurencē, no līdervienības “AFBC Campus” atpaliekot par pieciem punktiem. Pret šo vienību, tāpat kā pret pirmspēdējā vietā esošo “MIG” latvietēm būs jādodas laukumā nākamajā sabraukuma posmā, kas paredzēts 29. oktobrī.

Kuzņecovam vārtu guvums, Zīvertam viens nospēlēts periods

Dānijas spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu neveiksmi piedzīvojis Kristera Marsela Kuzņecova un Emīla Zīverta pārstāvētais “Rungsted-Horsholm FK”, kas šoreiz izbraukumā ar rezultātu 6:9 piekāpās “Rodovre FC” vienībai. Kuzņecovs šajā spēlē atzīmējās ar vienu vārtu guvumu, kas viņam bija otrais (vēl divas piespēles) šīs sezonas četrās spēlēs. Tikmēr vārtsargs Zīverts laukumā devās vien trešajā periodā, savos vārtos ielaižot vienu bumbiņu.

Filipsone ārstē savainojumu, esot ārpus pieteikuma

Zviedrijas sieviešu otrajā spēcīgākajā florbola līgā zaudējumu piedzīvojis Janas Filipsones pārstāvētais “Jonkopings IK”, kas savās mājās ar rezultātu 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) piekāpās “Skoghalls IBK”. Latviešu vārtsardze visās iepriekšējās spēlēs bija komandas spēļu pieteikumos taču laukumā nedevās. Šoreiz Filipsone nebija arī pieteikumā. Sazinoties ar florbolisti, Sportacentrs.com noskaidroja, ka pēdējā pārbaudes spēlē vārtsardze esot savainojusi ceļgalu un, kamēr tajā jūtamas sāpes, latviete nepiedalās treniņos un līdz ar to nav arī mača pieteikumā.