Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Video: Blinds SSL debitē ar 20 atvairītiem metieniem

Latvijas florbola izlases vārtsargs sekmīgi debitējis pasaules spēcīgākajā florbola līgā - Zviedrijas SSL, iesaistoties cīņā no rezervistu soliņa un tiekot galā ar 20 no 22 pretinieku metieniem.


, 2017-01-18 10:41, pirms 7 gadiem
Malacis Andi, veiksmi!
, 2017-01-18 10:51, pirms 7 gadiem
Forši jau, bet, autor.. tas ir viss raksts? 4 rindas? Ne par to, kas ar ko spēlēja, ne kāpēc uznāca no soliņa vai kā beidzās spēle?!
, 2017-01-18 11:02, pirms 7 gadiem
migelitto rakstīja: Forši jau, bet, autor.. tas ir viss raksts? 4 rindas? Ne par to, kas ar ko spēlēja, ne kāpēc uznāca no soliņa vai kā beidzās spēle?!
raksts jau bija vakar
šodien ir viģiks
Epizode no "Oilers" un "Indians" spēles, foto: Severi Hopsu

Dumpis gūst vārtus, komandai neveiksme pirmajā mačā

Pēc vairāku dienu pārtraukuma atsākušās cīņas Somijas spēcīgākajā florbola līgā, kur uzsāktas pusfinālu spēles. Tajās ar vārtu guvumu atzīmējies Markuss Dumpis, taču viņa pārstāvētais “Indians” pusfināla sēriju sāka ar 3:6 zaudējumu viesos pret “Oilers”.
Epizode no "Linkoping" un "Pixbo" spēles, foto: Ted Malm

"Storvreta" un "Pixbo" uzvar pēc identiska scenārija

Zviedrijas florbola Superlīgā pie trešajām uzvarām ceturtdaļfināla sērijā izdevies tikt “Storvreta IBK” un “PIxbo IBK” komandām, kuras nākamajā kārtā savās mājās varēs likt punktu sērijai.
Jirži Besta (centrā) gūtie vārti atnesa "Mlada Boleslav" ļoti vērtīgu uzvaru, foto: Martin Flousek

“Tatran” tiek pie otrā panākuma, otrā pārī līdzsvars

Čehijas florbola Superlīgā aizvadītas otrās pusfinālu spēles. Ja “Tatran Strešovice” atkārtoti tikusi pie panākuma Prāgas derbijā, tad “Mlada Boleslav” panākusi līdzsvaru duelī ar “Vitkovice”.