Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Šenbergam ar Jančevski zaudējums, Dumpim - savainojums

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šenbergam ar Jančevski zaudējums, Dumpim - savainojums
Edijs Šenbergs
Foto: Storvreta IBK

Zviedrijas florbola junioru līgā zaudējumu piedzīvojis Emīla Jančevska un Edija Šenberga pārstāvētais klubs. Tikmēr Somijas junioros neveiksmīga iesildīšanās pirms cīņas gadījusies Markusam Dumpim, kurš iedzīvojies savainojumā.

Šenbergam un Jančevskim neveiksme zviedru junioros

Zviedrijas U-18 florbola čempionātā zaudējumu piedzīvojis "Storvreta Ungdom IBK", kas izbraukumā ar rezultātu 5:6 (1:3, 1:0, 3:3) piekāpās "IBF Hedemora/IBF Ludvika" komandai. Latviešu florbolisti ar rezultativitātes punktiem šajā spēlē neatzīmējās, Jančevskim tiekot pie divu minūšu noraidījuma. Jau rīt komandai ir iespēja atgriezties uz panākumu takas, jo izbraukumā jātiekas ar komandu, kas šajā sezonā pie punktiem vēl nav tikusi.

"Nokian KrP" uzvar bez Malkava

Somijas U-22 čempionātā vēl vienu panākumu līgas 1.divīzijas turnīrā izcīnījis Jorena Malkava pārstāvētais "Nokian KrP", kas izbraukumā ar rezultātu 9:4 (4:1, 2:2, 3:1) tika galā ar "Steelers" vienību. Latviešu florbolists gan šajā spēlē nebija uzvarētāju komandas pieteikumā. Vienībai šī bija desmitā uzvara tikpat cīņās un ar 29 iekrātajiem punktiem komanda jau ir nodrošinājusi pirmo vietu turnīra tabulā un varēs čempionāta otrajā posmā spēkoties ar šī vecuma grupas labākajām komandām.

Dumpim savainojums iesildoties

Tikmēr Somijas U-22 čempionāta spēcīgākajā līgā laukumā tā arī nedevās Markuss Dumpis, kurš iedzīvojās savainojumā iesildoties cīņai. Spēlē viņa pārstāvētais "Indians" savās mājās ar rezultātu 8:13 (2:6, 3:3, 2:4) piekāpās "Happee" vienībai. Jau rīt komandai paredzēta nākamā cīņa, bet līdz regulārās sezonas beigām palikušas divas cīņas.