Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Šmitam seši punkti NLB, rezultatīvi arī citi latvieši

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šveices čempionātā spilgtu maču aizvadījis Kevins Šmits, tiekot pie sešiem punktiem. Turpat Šveicē rezultatīvi darbojušies arī Daniels Anis un Elīna Jeige, bet Tomass Kristofers Birstiņš guvis trīs vārtus Zviedrijā.

Šmitam seši punkti un MVP balva
Savu labāko spēli Šveicē aizvadījis Kevins Šmits, kurš NLB čempionātā atzīmējies ar četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, likumsakarīgi tiekot atzītam par labāko spēlētāju savā komandā cīņā, kurā “Kloten-Dietlikon Jets” viesos ar 10:4 (4:2, 3:2, 3:0) apspēlēja “Regazzi Verbano UH Gordola”. Tabulā “Jets” ar 18 punktiem joprojām atrodas astotajā pozīcijā, par punktu atpaliekot no “UHT Eggiwil”, bet devīto vietu apsteidz jau par pieciem punktiem. Pēc šī mača Šmits ar 12 spēlēs iekrātiem 19 (11+8) punktiem pakāpies uz 15.vietu čempionātā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Jāpiebilst, ka desmitais šajā sarakstā ar 24 (6+18) punktiem ir “UHC Sarganserland” klubā spēlējošais Jakobs Karlsons, kurš savulaik tika iespēlēts arī Latvijas valstsvienībā.

Jeigei uzvara un rezultatīva piespēle

Šveices spēcīgākajā florbola līgā pie vēl vienas uzvaras izdevies tikt Elīnas Jeiges pārstāvētajai “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas izbraukumā nerezultatīvā cīņā ar rezultātu 4:2 (2:0, 0:1, 2:1) apspēlēja “Zug United”. Interesanti, ka pirms dienas abas komandas tikās Šveices kausa ceturtdaļfinālā, kad Jeiges komanda svinēja uzvaru ar 6:2. Ja kausā Jeige palika uz rezervistu soliņa, tad NLA čempionāta cīņā Latvijas izlases vārtsardze aizvadīja visu maču, savā cietoksnī darbojoties pārliecinoši, mača izskaņā izdarot arī rezultatīvu piespēli pēdējo vārtu guvumā. Turnīra tabulā “skorpiones” ar vidēji 2.667 punktiem ieņem otro vietu, pavisam nedaudz atpaliekot no līdervienības “Kloten-Dietlikon Jets”. Visas pārējās komandas atpaliek ievērojami. Nākamās spēles čempionātā paredzētas vien 18. decembrī – pēc pasaules čempionāta.

Tikmēr Evelīnas Garbares pārstāvētais “R.A. Rychenberg Winterthur” mačs ar “piranha chur” tika atcelts, jo “piraijas” turpina atrasties karantīnā.

Anim vārtu guvums, atspēlēšanās un uzvara papildlaikā

Šveices vīriešu spēcīgākajā florbola līgā vēl viena sekmīga spēle padevusies Danielam Anim un viņa pārstāvētajam “UHC Uster”, kas izbraukumā prata atspēlēt trīs vārtu deficītu un ar rezultātu 6:5 (0:3, 3:0, 2:2, 1:0) apspēlēja “Waldkirch-St.Gallen”. Ātri nonākuši iedzinējos ar 0:3, otrā perioda beigās viesi panāca līdzsvaru. Trešā perioda ievadā mājinieki panāca 4:3 vadību, bet tad Anis ātri rezultātu prata līdzsvarot. Trešajā periodā, spēlējot vairākumā, “UHC Uster” pirmo reizi izvirzījās vadībā, taču pārsvaru nenoturēja. Sekoja papildlaiks, kurā “UHC Uster” tika pie panākuma. Tabulā “UHC Uster” ar vidēji 1.364 punktiem atrodas gana komfortablā astotajā pozīcijā, tuvāk esot septītajai vietai nekā izkrišanai no labāko astotnieka. Anis šosezon ticis pie 9 (5+4) punktiem, kas ir piektais labākais rādītājs komandā.

Birstiņam “hat-trick”, tostarp uzvaru nesošie vārti

Zviedrijas florbola čempionāta 3.divīzijas turnīrā pie vēl vienas uzvaras izdevies tikt Tomasa Kristofera Birstiņa un Gustava Tolmaņa pārstāvētajam “Storvreta IBK U”, kas savās mājās ar 8:7 (1:3, 3:1, 4:3) pieveica “Midas IBK” vienību. Tolmanis šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, kamēr Birstiņa rēķinā trīs vārtu guvumi, tostarp uzvaru nesošie, ar kuru latvietis panāca 8:6 savas komandas labā. Tabulā “Storvreta IBK U” ar 24 punktiem ieņem pirmo vietu, par trim punktiem apsteidzot divas konkurentes, kurām gan ir attiecīgi par vienu un divām nospēlētām cīņām mazāk. Birstiņš šosezon deviņās spēlēs ticis pie 20 (15+5) punktiem esot piektais rezultatīvākais spēlētājs turnīrā un ceturtais labākais vārtu guvējs.

     [+] [-]

, 2021-11-17 20:09, pirms 3 gadiem
Drug Dealers Anonymous dot com