Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekšem atkal četru punktu spēle pārliecinošā panākumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekšem atkal četru punktu spēle pārliecinošā panākumā
Pēteris Trekše
Foto: Esa Takalo

Somijas F-liiga florbola turnīrā kārtējo lielisko spēli aizvadījis Pēteris Trekše, izceļoties ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, sekmējot Turku TPS komandas pārliecinošu 10:5 uzvaru viesos pār “JYMY”.

Latviešu florbolists jau ceturtajā minūtē ar precīzu metienu atklāja rezultātu, bet sestajā minūtē nopelnīja punktu par piespēli. Lai gan perioda vidū mājinieki atradās iedzinējos vien ar 2:3, līdz pirmajam pārtraukumam vieni no turnīra līderiem bija iekrājuši jau 5:2 vadību. Lai gan lielisku spēli aizvadīja Trekše, kurš līdz spēles beigām tika vēl pie divām rezultatīvām piespēlēm, galvenais varonis bija viņa komandas biedrs Miko Kailiala, kurš šo cīņu noslēdza ar pieciem vārtu guvumiem. Pēc pēdējā precīzā metiena savainojumā iedzīvojās mājinieku vārtsargs, kurš bija spiests maču atstāt.

Spēle noslēdzās ar 10:5 (5:2, 3:1, 2:2) un šī bija jau trešā spēle pēc kārtas, kurā TPS izcīna uzvaru, iemetot vismaz desmit vārtus mačā. Vēl vienā spēlē “Oilers” savās mājās dominēja pret “Indians”, izcīnot panākumu ar rezultātu 10:1, tādējādi ar 20 izcīnītajiem punktiem pārņemot līderpozīcijas turnīra tabulā.

Treše šīs sezonas sešās spēlēs iekrājis jau 15 (6+9) rezultativitātes punktus.

“Oilers” kontā pašlaik ir 20 punktu un līderpozīcijas tabulā, kuriem ar 19 punktiem seko Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP”. TPS kontā pašlaik ir 17 punkti un trešā vieta tabulā, bet pašreizējie čempioni “Classic” ar 16 punktiem atrodas vien ceturtajā vietā čempionāta kopvērtējumā. Tikko pieveiktie JYMY savākuši sešus punktus, kas dod desmito ailīti čempionāta kopvērtējumā.