Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Daršas divi vārtu guvumi neļauj tikt pie panākuma

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Daršas divi vārtu guvumi neļauj tikt pie panākuma
Zane Darša (no labās) saņem apsveikumus par vārtu guvumu, Foto: Ari Arola

Pie panākumiem Somijas florbola laukumos izdevies tikt Markusam Dumpim un Jorenam Malkavam, bet individuāli labākais sniegums Zanei Daršai, kurai gan kopā ar Simonu Grāpēnu uzvaras šajā sezonā rokās nedodas.

Somijas spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu zaudējumu piedzīvojis Zanes Daršas un Simonas Grāpēnas pārstāvētais "Koovee", kas savās mājās ar rezultātu 4:10 (2:3, 1:4, 1;3) tika zaudēts "FBC Loisto". Mača ievadā uz viešņu vārtu guvumu ar savu precīzo metienu atbildēja Darša. Taču turpinājumā viesu komanda veica varenu izrāvienu, uz kuru čempionāta pastarītēm nebija atbildes. Spēles beigās Darša guva vēl vienus vārtus, kas uzstādīja mača beigu rezultātu. Latviešu florbolistei šajā spēlē bez diviem vārtu guvumiem gan arī negatīvs (-4) lietderības koeficients. Ne tā veiksmīgākā spēle arī Grāpēnai, kura pie punktiem netika, bet uzrādīja sliktāko (-5) koeficientu komandā. Pēc šīs cīņas Daršai deviņās spēlēs izdevies iekrāt 6 (4+2) punktus.

Malkavam arī devītā uzvara

Devīto uzvaru šīs sezonas deviņās spēlēs izcīnījis Jorena Malkava pārstāvētais "Nokian KrP", kas savās mājās ar rezultātu 7:6 (3:3, 1:3, 3:0) apspēlēja "AIF" komandu, lai gan otrā perioda izskaņā mājinieki atradās iedzinējos ar 3:6. Latviešu florbolists šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Trīs kārtas pirms regulārās sezonas beigām "Nokian KrP" ar 26 punktiem atrodas pirmajā pozīcijā un ir labā situācijā, lai kā viena no divām labākajām komandām tiktu uz play-off cīņām ar augstākās divīzijas komandām.

Dumpja vienība nosargā panākumu Turku

Tikmēr Somijas spēcīgākajā U-22 čempionātā vēl vienu uzvaru izcīnījis Markusa Dumpja pārstāvētais "Indians", kas izbraukumā rezultatīvā spēlē ar 10:9 (2:4, 2:3, 5:2) apspēlēja Turku TPS, sekmīgi aizvadot tieši spēles noslēdzošo nogriezni. Latviešu florbolists šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Vēl vienu panākumu Šreiberes komanda nespēj izcīnīt

Iepriekšējā dienā tikušas pie pirmās uzvaras čempionātā, Vācijas spēcīgākajā līgā kārtējo zaudējuma rūgtumu izjust bijušas spiestas Natālijas Šreiberes pārstāvētā "FC Stern Munchen", kas šoreiz viesos ar 2:12 (2:4, 0:6, 0:2) zaudēja "ETV Lady Piranhhas Hamburg". Latviešu vārtsardze sargāja savas komandas cietoksni visas spēles laikā. Turnīra tabulā ar trim punktiem Minhenes komanda ieņem pēdējo devīto vietu, kamēr Hamburgas komandai ir deviņi punkti un piektā vieta tabulā.