Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Garbare iemet Jeiges komandai, Anim atkal zaudējums

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Garbare iemet Jeiges komandai, Anim atkal zaudējums
Chilis Rümlang-Regensdorf

Šveices spēcīgākajā florbola līgā ar vārtu guvumu atzīmējusies Evelīna Garbare, kuras komandai gan zaudējums pret Elīnas Jeiges vienību. Zaudējumu piedzīvojis Daniels Anis ar komandu, bet zemākajās līgās rezultatīvas bijušas Laura Gaugere, Anna Ankudinova un Kate Meldere.

Garbare iemet Jeiges komandai

Šveices florbola stiprākajā līgā savā starpā nūjas krustoja Elīnas Jeiges “Skorpion Emmentall” un “R.A. Rychenberg Winterthur” ar Evelīnu Garbari ierindā. Latviešu duelis gan izpalika, jo Jeige šo spēli vēroja no rezervistu soliņa. Tikmēr Garbare atzīmējās ar vārtu guvumu, kas gan izrādījās vienīgais, ko “skudras” savās mājās spēja paveikt – zaudējums ar rezultātu 1:5 (0:3, 1:0, 0:2). Līdz ar to “Skorpions” pēc šīs uzvaras ar 11 punktiem pakāpās uz otro pozīciju, kamēr “Red Ants” ieņem vien astoto pozīciju, turpinot cīņu par izslēgšanas turnīru.

Gaugerei 1+1 komandas kārtējā neveiksmē

Trešo zaudējumu pēc kārtas Šveices NLB čempionāta spēlē piedzīvojis Lauras Gaugeres pārstāvētais “Chilis Rumlang-Regensdorf”, kas šoreiz izbraukumā ar rezultātu 5:7 (1:0, 1:4, 3:3). Pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti un tie bija latvietes rēķinā, kura spēles turpinājumā nopelnīja arī rezultatīvu piespēli. Līdz ar to piecās šīs sezonas spēlēs latvietes kontā ir 5 (2+3) rezultativitātes punkti, bet komanda atkāpusies jau uz sesto pozīciju.

Aņa komanda atkal izlaiž uzvaru, zaudējot papildlaikā

Pie pirmās uzvaras šīs sezonas Šveices spēcīgākajā florbola līgā joprojām nespēj tikt Daniela Aņa pārstāvētais “UHC Uster”, kas šoreiz izbraukumā spēkojās ar “Unihockey Basel Regio”, piecas minūtes pirms spēles beigām esot vadībā ar rezultātu 4:3, taču panākumu nosargāt neizdevās, vēlāk ciešot neveiksmi papildlaikā ar rezultātu 4:5 (1:1, 1:0, 2:3, 0:1). Latviešu florbolists ar rezultativitātes punktiem šajā mačā neizcēlās. Tabulā “UHC Uster” ar iekrātajiem diviem punktiem joprojām ieņem pēdējo pozīciju.

Rozītei noraidījums spēlē pret “burvēm”

Šveices spēcīgākajā florbola līgā zaudējumu piedzīvojis Jūlijas Rozītes pārstāvētais “FB Riders DBR”, kas viesos ar rezultātu 3:8 (0:4, 2:1, 1:3) piekāpās “Wizards Bern Burgdorf”. Latviešu florboliste šajā spēlē ar rezultativitāti neizcēlās, mača trešajā periodā nopelnot divu minūšu noraidījumu. Piedzīvotais zaudējums nozīmē to, ka komanda ar diviem izcīnītajiem punktiem joprojām noslēdz turnīra tabulu, ieņemot desmito vietu.

Meldere un Ankudinova turpina bruģēt ceļu augstāk

Pērn “Floorball Zurich Lioness” komandai izšķirošajā spēlē nācās piedzīvot zaudējumu un Annas Ankudinovas pārstāvētā komanda neiekļuva Šveices otrajā spēcīgākajā līgā. Šosezon jāturpina spēlēt 1.divīzijā, kur komanda tikusi pie trešās uzvaras tikpat cīņās. Šoreiz Ankudinovas un Kates Melderes pārstāvētā komanda savās mājās ar rezultātu 7:1 (3:0, 3:0, 1:1) apspēlēja “UHC Bremgarten”. Melderei šajā spēlē vārtu guvums un trīs rezultatīvas piespēles, kamēr Ankudinovai divi vārtu guvumi un tikpat piespēles, kā arī divas soda minūtes. Šajā sezonā Ankudinovas rēķinā trijos mačos ir jau 12 (4+8) punkti, kamēr Meldere iekrājusi 8 (5+3) punktus. Lieki piebilst, ka “lauvas” ir savas grupas galvgalī.