Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Beķere un Šeina rezultatīvas Zviedrijā, Laiviņš - Somijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Beķere un Šeina rezultatīvas Zviedrijā, Laiviņš - Somijā
Indra Beķere
Foto: Ritvars Raits

Šonedēļ kārtējās spēles savos Zviedrijas un Somijas klubos aizvadījuši mūsu leģionāri – Latvijas izlases kandidāti. Indra Beķere Zviedrijas Florbola čempionāta 1. divīzijā izcēlusies ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, Anete Šeina guvusi jau kārtējos vārtus Zviedrijas sieviešu Elites līgā, bet Ingus Laiviņa kontā vārti un piespēle Somijas Elites līgā.

Indras Beķere Zviedrijas 1. divīzijas komanda "Sundsvall IBF" vakar pagarinājumā ar 4:5 piekāpās "Skelleftea Innebandy IF". Indra šajā mačā rezultatīvi piespēlēja, kad viņas komanda otrajā periodā panāca izlīdzinājumu (3:3). Kā viņa pati stāsta, izdarījusi metienu pa vārtiem, vārtsardze to atvairījusi, bet pirmā klāt paspējusi komandas biedrene Johanna Berglunda, kura bumbiņu raidījusi pretinieču cietoksnī. Pašai Indrai tajā mačā bijušas pat 6 – 7 vārtu gūšanas iespējas, taču vienmēr savā vietā atradās vārtsardze.

Šodien Beķeres klubs tikās ar "IBK Boden". "Sundsvall IBF" vispirms izvirzījās vadībā ar 3:1, tad nonāca zaudētāju lomā ar 3:5. Mača beigu daļā atkal bija priekša ar 6:5, tomēr galu galā piekāpās ar 6:7... Indra iemeta pašu pirmo savas komandas golu, kad pretinieču vārtu priekšā saņēma piespēli no Sāras Andersones un raidīja bumbiņu garām vārtsardzei – 1:0.

"Sundsvall IBF" ar 15 spēlēs gūtiem 13 punktiem 12 komandu konkurencē ieņem tikai 9. vietu. Mūsu spēlētāja piedalījusies visos mačos, gūstot divus vārtus un izdarot trīs rezultatīvas piespēles. Indra arī atklāja, ka saņēmusi uzaicinājumu no Latvijas sieviešu florbola izlases jaunā galvenā trenera Jāņa Freivalda piedalīties divās pārbaudes spēles pret šveicietēm, kas februāra sākumā notiks Kocēnos. Viņa ir piekritusi, lidmašīnas biļete jau iegādāta.

Anete Šeina sava Elites līgas kluba "Endre IF" sastāvā šosezon guvusi jau sestos vārtus, tagad viņai ir 11 (6+5) rezultativitātes punkti. Vārti tika gūti šodienas spēlē pret "IBK Lockerud Mariestad", kurā "Endre IF" uzvarēja ar 8:2. Anete vārtus guva jau 9. minūtē pēc Ērikas Rosenkvistas piespēles, panākot 2:0. Šajā mačā visas 60 minūtes "Endre IF" vārtus sargāja mūsu vārtsardze Lauma Višņevska. Vakar "Endre IF" tikās ar spēcīgo "Pixbo Wallenstam IBK" un piekāpās papildlaikā ar 5:6. šajā mačā Anete ar rezultativitāti neizcēlās. Šeinas un Višņevskas komanda 16 spēlēs izcīnījusi 31 punktu un 14 komandu konkurencē ieņem 6. vietu.

Somijas Elites līgas klubs "Loviisa Tor", kurā spēlē veseli trīs mūsējie (Ingus Laiviņš, Aigars Belasovs un Mihails Kostusevs), vakar tikās ar "AC HaKi" un zaudēja ar 4:6. Ceturtos vārtus "Loviisa Tor" labā pašā mača izskaņā, panākot 4:6, pēc Dana Forstroma piespēles guva Ingus Laiviņš. Šodien mūsu leģionāru klubs spēkojās ar "TPS" un piekāpās ar 6:7. Ingus 59. minūtē asistēja Andreasam Hietalam, kad rezultāts kļuva 5:7. Belasovs šodienas spēles protokolā atzīmējās ar noraidījumu, bet Kostusevs ne vakar, ne šodien laukumā nemaz netika. Ingus ar 9 (8+1) punktiem pašlaik ir rezultatīvākais no latviešiem, bet "Loviisa Tor" pēc 18 spēlēm ar 12 punktiem 14 komandu konkurencē ieņem 10. vietu.

Somijas Elites līgas kluba "FBT Pori" sastāvā ir mūsu vārtsargs Valērijs Bodnieks. Viņa komanda ir spēle mazāk, arī 10 punktu un 12. vieta. Zviedrijas Superlīgas komanda "Pixbo Wallenstam", kurā spēlē Jānis Jansons, šodien ar 7:1 sagrāva "KAIS Mora IF", Jānis spēles protokolā gan ne ar ko nav atzīmējies. "Pixbo Wallenstam" pēc 16 aizvadītajām spēlēm ir 23 punkti, tā 14 komandu konkurencē pakāpusies uz 9. vietu.

Izmantotie resursi:
innebandy.se - Startsida - Innebandy.se
Etusivu | Salibandyliiga.fi