Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Vācietis Voke SSL maina pret NLA

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vācietis Voke SSL maina pret NLA
Mihaels Voke (#29), foto: Per Wiklund

Vācu florbolists Mihaels Voke, kurš pasaules čempionātā atzīmējās ar rezultatīvu sniegumu, tostarp mačā pret Latviju, atstājis Zviedrijas Superlīgas klubu "Dalen", lai pārceltos uz Šveices stiprāko čempionātu.

Līgumu ar Zviedrijas Superlīgas klubu "IBK Dalen" lauzis Šveices izcelsmes Vācijas izlases florbolists Mihaels Voke, kura meistarību uz savas ādas pirms mēneša notikušajā pasaules čempionātā izjuta arī Latvijas valstsvienība. Spēlētājs Ūmeo bāzētajai komandai pievienojās iepriekšējā sezonā, spēlējot kluba trešajā maiņā. Taču šajā sezonā "Dalen' klubā notika treneru maiņa un Voke arvien mazāk un mazāk tika pie spēles laika. Neskatoties uz spilgto individuālo sniegumu pasaules čempionātā, kluba rindās spēles laiku atgūt nav izdevies un spēlētājs nolēmis atgriezties savā bijušajā klubā "HC Rychenberg", pārceļoties uz Šveices spēcīgāko komandu.

"Es vairs neesmu 20 gadus vecs un gribu palīdzēt komandai laukumā, nevis uz rezervistu soliņa," tā savu lēmumu par komandas maiņu pamatojis Voke. Interesanti, ka Vokes lēmums radījis zaudējumus arī kluba dāmu komandai, jo florbolista dzīvesbiedre Estere Jejabalasingama arī dosies uz Šveici, pievienojoties "Kloten-Dietlikon Jets".

Savā debijas pasaules čempionātā 27.gadsu pieredzējušais Voke atzīmējās ar 13 (11+2) punktiem septiņās spēlēs, kļūstot par čempionāta 11.rezultatīvāko florbolistu. No pasaules čempionāta Voke atmiņā paliks ar saviem zorro vārtu guvumiem.

     [+] [-]

, 2022-12-15 11:03, pirms 2 gadiem
Iespaidīgi.

     [+] [-]

, 2022-12-15 17:29, pirms 2 gadiem
Gada transfērs sportā