Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Čehijas kausā bez būtiskiem pārsteigumiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Čehijas kausā bez būtiskiem pārsteigumiem
"Tatran Strešovice", foto: Tatran Střešovice

Čehijas florbola kausa izcīņā aizvadītas ceturtdaļfinālu spēles, noskaidrojot tās četras komandas, kas turpinās cīņu par kausu. Centrālajā spēlē "Tatran" tika galā ar "Mlada Boleslav", arī citās cīņās pārsteidzoši rezultāti netika fiksēti.

Pirmajā no ceturtdaļfinālu mačiem savā starpā tikās divas Čehijas čempionāta šīs sezonas līdervienības un “Tatran Strešovice” turpināja savu teicamo sezonu, savās mājās ar 9:6 (4:1, 1:1, 4:4) pieveicot “Predvyber.CZ Florbal Mlada Boleslav”. Viesi jau otrajā minūtē izvirzījās vadībā, taču trešdaļas turpinājumā dominēja laukuma saimnieki, līdz pārtraukumam panākot 4:1 vadību. Jans Natovs otrā perioda ievadā vienus vārtus atspēlēja, bet turpinājumā laukuma saimnieki pietiekami rezultatīvā spēlē prata tikt pie panākuma un iekļūt kausa pusfinālā.

Citā spēlē vēl viena no līgas līdervienībām “1.SC Tempish Vitkovice” viesos sacentās ar pēc spēka otrās līgas komandu “Aligators”, pirmajā periodā panākot tikai 2:0 vadību. Otrajā trešdaļā pie vārtu guvuma tika arī mājinieki, taču kopumā pēc divām trešdaļām Ostravas komanda bija iekrājusi jau solīdu 6:1 vadību. Trešajā periodā trīs vārtus guva Mikulašs Svoboda mājinieku labā, taču mačs tika zaudēts ar 4:11 (0:2, 1:4, 3:5), tādējādi izsapņojot savu sapni par spēlēšanu kausa pusfinālā.

Dienu vēlāk tika aizvadītas atlikušās divas cīņas. Prāgas “Sparta” nerezultatīvā spēlē viesos ar rezultātu 5:1 apspēlēja “Black Angels”, laukuma saimniekiem pirmos un vienīgos vārtus gūstot cīņas 45. minūtē. Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Mikulašs Krbečs.

Vēl vienā spēlē “FbŠ Bohemians” pirmajos divos periodos iekrāja nelielu 5:2 pārsvaru pār “FBC Liberec”, bet trešajā periodā nodemonstrēja lielisku rezultativitāti, gūstot septiņus vārtus! Visā spēlē līdz ar to “Bohemians” tika pie komfortablas uzvaras ar rezultātu 12:4. Ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Jaroslavs Petraks.