Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš paliek bez punktiem, latviešu pārstāvētā "Koovee" svin panākumu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņš paliek bez punktiem, latviešu pārstāvētā "Koovee" svin panākumu
Kristers Marsels Kuzņecovs
Foto: Rungsted-Horskolm

Somijas spēcīgākajā florbola līgā vieglu uzvaru izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais klubs, cēsniekam gan paliekot bez punktiem. Tikmēr līmeni zemāk vērtīgu uzvaru savai komandai sekmēja Rolanda Kovaļevska un Pētera Trekšes rezultatīvais sniegums. Dānijā ar trim vārtu guvumiem atzīmējās Marsels Kuzņecovs.

Morics tukšā 23 vārtu spēlē

Somijas florbola spēcīgākajā florbola līgā gana komfortablu uzvaru izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP”, kas savās mājās ar rezultātu 15:8 (5:0, 4:3, 6:5) apspēlēja līgas jaunpienācējus “Karhut”. Latviešu aizsargs spēlēja pirmajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Cēsnieks bija laukumā pie komandas pieciem gūtajiem vārtiem, taču vienlaikus bija laukumā arī pie sešiem no astoņiem zaudētajiem vārtiem, tādējādi spēli noslēdzot ar negatīvu (-1) lietderību. Pēc šī panākuma “Nokian KrP” ar 42 punktiem 19 spēlēs atrodas trešajā vietā, par punktu atpaliekot no TPS, kuri nospēlējuši vienu maču vairāk.

“Koovee” pārved uzvaru no Kirkoniemi

Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā pie panākuma izdevies tikt latviešu pārstāvētajam “Koovee” ar Pēteri Trekši, Rolandu Kovaļevski un Ulvi Mētru sastāvā. Kārtējā spēlē viesos ar rezultātu 6:2 (1:0, 1:0, 4:2) apspēlēja Kirkoniemi “Rangers” komandu. Mētra, kurš aizvadīja desmito spēli sezonā, palika bez rezultativitātes punktiem, Kovaļevskis guva vienus vārtus, bet čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Trekšes kontā vieni vārti un viena rezultatīva piespēle. Ar 38 izcīnītajiem punktiem “Koovee” joprojām atrodas sestajā vietā turnīra tabulā, kamēr “Rangers” ieņem vien 12 pozīciju, cīnoties par vietas saglabāšanu šajā sabiedrībā.

Kuzņecovs ar hat-trick sekmē komandas panākumu

Cīņu par vietas saglabāšanu Dānijas florbola virslīgā atzīstami turpina “Rungsted-Horsholm” ar trim latviešu florbolistiem ierindā. Kārtējā spēlē komanda savās mājās ar rezultātu 11:1 (2:1, 5:0, 4:0) apspēlēja “Vanlose Floorball 2”. Komandas vārtos darbojās Emīls Zīverts, Kristiāns Rinkevičs palika bez punktiem, bet lielisku maču aizvadīja Kristers Kuzņecovs, tiekot pie trim vārtu guvumiem un vienas rezultatīvas piespēles. Pēc divām spēlēm komandai ir maksimālais punktu skaits, kas dod otro vietu tabulā.

Šenbergam neveiksme Zviedrijā

Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā zaudējumu papildlaikā piedzīvojis Edija Šenberga pārstāvētais “Vimmerby IBK”, kas savās mājās ar rezultātu 8:9 (2:2, 5:3, 1:3, 0:1) piekāpās “FBC Nykoping” komandai. Latviešu florbolistam ar rezultativitātes punktiem šajā spēlē izcelties neizdevās. Pēc 15 aizvadītajām spēlēm “Vimmerby IBK” ar astoņiem punktiem atrodas 11.vietā 12 komandu konkurencē.