Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Belasovam vārti un zaudējums, Šeina un Jansons tukšā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Belasovam vārti un zaudējums, Šeina un Jansons tukšā
Aigars Belasovs
Foto: Bennijs Liljendals

Šodien Somijā un Zviedrijā notika trīs florbola spēles ar mūsu leģionāru piedalīšanos. Somijas Elites līgā pirmos vārtus šosezon guva Aigars Belasovs, bet viņa, kā arī Ingus Laiviņa un Mihaila Kostuseva pārstāvētā "Loviisa Tor" ar 6:9 piekāpās "Oilers". Savukārt Zviedrijā mūsu Anete Šeina un Jānis Jansons palika bez rezultativitātes punktiem, toties viņu komandas svinēja uzvaras.

"Loviisa Tor" pretiniece "Oilers" šīs sezonas turnīrā guvusi jau gandrīz divas reizes vairāk punktu, pie tam šodien spēlēja savā laukumā. Tomēr pēc otrās trešdaļas rezultāts vēl bija neizšķirts. Tikai pēdējā periodā izpaudās mājinieku pārākums, kuri guva vēl sešus vārtus, kamēr "Loviisa Tor" tikai trīs. Viesu komandas piektos vārtus guva aizsargs Aigars Belasovs, kuram asistēja cits latvietis – Ingus Laiviņš. Belasovam tagad ir 5 (1+4), Laiviņam 10 (8+2), bet Kostusevam 8 (3+5) rezultativitātes punkti. "Loviisa Tor" ar 14 punktiem joprojām ieņem 10. vietu.

Anetes Šeinas un vārtsardzes Laumas Višņevskas pārstāvētais Zviedrijas Elites klubs "Endre IF" šodien viesos tikās ar vienu no turnīra pastarītēm – "Karlstadt". "Endre IF" spēlētājas jau pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 5:0, bet atlikušajā laikā savu panākumu nosargāja, uzvarot ar 6:2. "Endre IF" tagad ir 39 punkti un 6. vieta.

Uzvaru savā laukumā šodien izcīnīja uzbrucēja Jāņa Jansona Zviedrijas Superlīgas komanda "Pixbo Wallenstam", kas ar 8:5 pārspēja "IBF Falun". Jānis pie rezultativitātes punktiem nav ticis. "Pixbo Wallenstam" tagad ir 28 punkti un 10. vieta.

Izmantotie resursi:
Etusivu | Salibandyliiga.fi
innebandy.se - Startsida - Innebandy.se