Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Jeigei lieliska spēle, pirmie vārti Garbarei un Stiprajam

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Jeigei lieliska spēle, pirmie vārti Garbarei un Stiprajam
Elīna Jeige (vārtos)
Foto: Janine Sahli

Lielisku spēli Šveices augstākajā florbola līgā aizvadījusi Elīna Jeige, kura mača gaitā kapitulēja tikai reizi,s ekmējot vienības pārliecinošu uzvaru. Citā spēlē pie pirmā vārtu guvuma tikusi Elīna Jeige. Līdzīgas sekmes Vācijā Laurim Alvim Stiprajam, bet ar Sanda Lēvalda dubli izrādījās par maz, lai izvairītos no sagrāves.

Jeige ielaiž tikai vienus vārtus, komandai pārliecinoša uzvara

Šveices spēcīgākajā florbola līgā pie pārliecinošas uzvaras izdevies tikt Elīnas Jeiges pārstāvētajam “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas savās mājās ar rezultātu 11:1 (1:0, 7:1, 3:0) apspēlēja “Waldkich – St.Gallen”, izšķirošo pārsvaru iegūstot otrajā trešdaļā. Interesanti gan, ka tā mājiniecēm sākās ļoti neveiksmīgi, jo jau pēc 16 sekundēm pirmo reizi cīņā tika pārspēta Latvijas izlases vārtsardze. Turpinājumā gan latviete tika galā ar visiem konkurentu uzbrukumiem, sekmējot komandas drošu panākumu.

Rozītei pirmā uzvara, Garbare tiek pie vārtu guvuma

Citā šī čempionāta spēlē pie pirmā panākuma sezonā izdevies tikt Jūlijas Rozītes pārstāvētajam “FB Riders DBR”, kas savās mājās ar rezultātu 5:4 (3:0, 1:3, 0:1, 1:0) spēles papildlaikā pieveica “Red Ants Winterthur” ar Evelīnu Garbari ierindā. Rozīte šajā spēlē ar rezultativitāti neizcēlās, bet tieši Garbare bija tā, kura nedaudz vairāk nekā divas minūtes pirms spēles pamatlaika beigām ar rezultatīvu metienu panāca izlīdzinājumu 4:4. Tas viņai kļuva par pirmo rezultativitātes punktu šajā sezonā.

Spēlē pret čempioniem Stiprais atklāj savu punktu rēķinu

Pie pirmajiem punktiem šajā sezonā Vācijas spēcīgākajā florbola turnīrā izdevies tikt Laurim Alvim Stiprajam, kurš atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli mačā, kurā viņa pārstāvētais “VfL Red Hocks Kaufering” savās mājās ar rezultātu 5:7 (2:3, 0:1, 3:3) piekāpās pērnās sezonas uzvarētājiem “DJK Holzbuttgen”. Jāpiezīmē gan, ka vēl astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām mājinieki zaudēja ar 2:7. Stiprajam šajā spēlē arī 2+2 minūšu noraidījums. Jāpiezīmē, ka viņa vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Krišs Lužinskis. Vēl viens latvietis Artūrs Bračka šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās.

Ar Lēvalda diviem vārtu guvumiem izrādās par maz

Vācijas spēcīgākajā florbola līgā divus vārtus iemetis Sandis Lēvalds, taču komandas biedri nav spējuši atbildēt ar līdzvērtīgu sniegumu, līdz ar to liepājnieka pārstāvētais “Floor Fighters Chemnitz” viesos ar rezultātu 2:10 (0:2, 1:3, 1:5) piedzīvoja neveiksmi pret vienu no Vācijas florbola vadošajiem klubiem “UHC Sparkasse Weissenfels”. Līdz ar to ar trim punktiem turnīra tabulā Lēvalda komanda atkāpusies uz desmito pozīciju, jo pie panākuma tika “Blau-Weiss 96 Schenefeld”. Lēvalds piecos mačos izcēlies ar 11 (7+4) rezultativitātes punktiem.