Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinska ar komandu šokē slaveno "KAIS Mora"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinska ar komandu šokē slaveno "KAIS Mora"
Luīze Biļinska
Foto: Tommy Andersson / vf.se

Pie negaidīta panākuma Zviedrijas Superlīgā izdevies tikt Luīzei Biļinskai un viņas pārstāvētajam "Karlstad IBF", kas tika galā ar titulēto "KAIS Mora". Norvēģijā panākums Diānai Isjominai un Līgai Garklāvai, bet Dānijā ar trim gūtajiem vārtiem atzīmējās Liena Krastiņa.

Biļinskas klubs šokē slaveno "KAIS Mora"
Pie negaidītas uzvaras viesos izdevies tikt Zviedrijas Superlīgas klubam "Karlstad IBF", kas viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 2:2, 1:0) izdevās pieveikt spēcīgo "KAIS Mora IF", tādējādi tiekot pie ļoti vērtīgiem trim punktiem kopvērtējumā, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā. Rezultatīvā latviešu florboliste Luīze Biļinska šajā spēlē ar punktu guvumiem gan neizcēlās.

Višņevska ar uzvaru atgriežas vārtos
Pēc vairāku spēļu izlaišanas vietu Zviedrijas Allsvenskan līgas kluba "IBF Falun" vārtos ieņēmusi latviešu vārtsardze Lauma Višņevska, kas sekmēja savas komandas 5:2 (1:0, 2:2, 2:0) uzvaru viesos pār "Alsvsjo AIK IBF". Latviešu vārtsardze tika galā ar 17 no 19 pretinieču metieniem. Turnīra tabulā "IBF Falun" atrodas gana komfortablā pirmajā pozīcijā, uzvarot septiņas no astoņām aizvadītajām spēlēm.

Garklāva rezultatīva graujošajā uzvarā
Pie graujošas uzvaras Norvēģijas florbola spēcīgākajā līgā tika Līgas Garklāvas un Diānas Isjominas pārstāvētais "Grei", kas savā laukumā ar rezultātu 17:1 (6:1, 8:0, 3:0) saplosīja "Sarpsborg" vienību. Pēc vairāku spēļu izlaišanas laukumā atgriezās Līga Garklāva, kuras rēķinā vārtu guvums un trīs rezultatīvas piespēles. Savukārt viena no čempionāta rezultatīvākajām spēlētājām Diāna Isjomina šoreiz atzīmējās tikai ar vienu piespēli.

Krastiņa tiek pie trim vārtu guvumiem
Dānijas florbola virslīgas čempionātā savu šīs sezonas labāko spēli aizvadījusi Liena Krastiņa, kura atzīmējās ar trim vārtu guvumiem cīņā, kurā viņas pārstāvētais AFK viesos ar rezultātu 8:2 (2:1, 3:1, 3:0) apspēlēja "AaB Allborg" komandu. Latviete guva savas komandas pirmos, trešos un sestos vārtus. Līdz ar to šīs sezonas četrās spēlēs latviete tikusi pie 6 (4+2) rezultativitātes punktiem.

Hartmaņa klubs turpina zaudēt
Somijas florbola čempionāta 2.divīzijā neveiksmīgi turpina spēlēt Emīla Hartmaņa pārstāvētais PSS, kas kārtējā cīņā viesos ar rezultātu 5:6 (1:2, 1:3, 3:0, 0:1) piekāpās "AC HaKi" komandai, veicot lielisku atspēlēšanos trešā perioda otrajā pusē, kad nepilnu četru minūšu laikā atguva trīs vārtu deficītu. Tomēr papildlaikā jau pirmajā minūtē tika zaudēti vārti, kas nozīmēja neveiksmi visā spēlē. Hartmanis spēlēja komandas trešajā maiņā, ar rezultativitāti neatzīmējoties.