Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Šeinai 1+1, Belasovam - piespēle

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šeinai 1+1, Belasovam - piespēle
Anete Šeina
Foto: http://www.sport-live.net/

Pagājušās nedēļas nogalē savas kārtējās spēles aizvadīja mūsu florbola leģionāri. Rezultatīva bija Anete Šeina, kura ar vārtu guvumu un piespēli palīdzēja Zviedrijas sieviešu Superlīgas komandai "Endre IF" pārspēt "Taby IS", kā arī Aigars Belasovs, kurš Somijas Elites līgas komandas "Loviisa Tor" sastāvā izcēlās ar piespēli uzvarā pār "Trackers".

"Endre IF" ar "Taby IS" spēkojās aizvakar, pie tam pretinieču laukumā. Lai arī mājinieces pēc pirmā perioda atradās vadībā ar 3:2, "Endre IF" jau otrajā trešdaļā spēja lauzt spēles gaitu, izvirzoties priekšā ar 6:4, bet visā mačā svinēja uzvaru ar 9:6. Šeinai šajā mačā viens vārtu guvums un viena rezultatīva piespēle, bet otra mūsu leģionāre – vārtsardze Lauma Višņevska spēlē tā arī neiesaistījās. Jau ziņojām, ka Višņevska pirms šīs sezonas bija guvusi pleca traumu. Kā Lauma pastāstīja portālam Sportacentrs.com, trauma it kā esot sadziedēta, bet īsti labi viss vēl neesot, tāpēc līdz šim viņa aizvadījusi tikai vienu spēli, kurā ar 6:2 tika uzvarēta "Karlstad". Ar 14 spēlēs iegūtiem 27 punktiem "Endre IF" 14 komandu konkurencē ieņem 7. vietu. Anetei Šeinai šosezon ir jau 10 (5+5) rezultativitātes punktu.

"Loviisa Tor" spēlēja vakar, bet arī viesos – pret "Trackers". Spēlē piedalījās visi trīs mūsējie (Aigars Belasovs, Ingus Laiviņš un Mihails Kostusevs), bet pie rezultativitātes punkta tika tikai Belasovs, kurš piedalījās savas komandas ceturto vārtu gūšanā, ar diagonālu piespēli izvirzot izdevīgā situācijā Andreasu Hietalu. Visā spēlē "Loviisa Tor" uzvarēja ar 6:2, turnīra tabulā ar 12 punktiem noturoties tajā pašā 10. vietā. Belasovam tas bija ceturtais rezultativitātes punkts šosezon. Kostusevs portālam Sportacentrs.com atklāja, ka spēlējis pavisam nedaudz, jo treneris Īro Parviainens gandrīz visu maču izmantojis tikai divus spēlētāju pieciniekus.

Turnīra tabulas 10. vietā atrodas arī Zviedrijas Superlīgas komanda "Pixbo Wallenstam", kurā spēlē vēl viens mūsu leģionārs – Jānis Jansons. Vakar "Pixbo Wallenstam" viesos tikās ar "Caperiotaby" un piedzīvoja smagu zaudējumu ar 3:11. Jansons spēles protokolā ne ar ko neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
innebandy.se - Startsida - Innebandy.se
Etusivu | Salibandyliiga.fi