Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Kuzņecovs Dānijas virslīgā debitē ar piespēli

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kuzņecovs Dānijas virslīgā debitē ar piespēli
Kristers Marsels Kuzņecovs
Foto: Kekavasbulldogs.lv

Šajā sezonā palielinājies to latviešu florbolistu skaits, kas spēlēs citu valstu čempionātos. Kā pirmie laukumā devās Kristiāns Jānis Rinkevičs un Kristers Marsels Kuzņecovs, kuri spēlēs Dānijas virslīgā.

Abi gados jaunie florbolisti šajā sezonā spēlēs “Rungsted-Horsholm” vienības sastāvā. Čempionāta pirmajā spēlē latviešu pārstāvētā vienība izbraukumā sacentās ar “Rodovre FC”, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 2:8 (0:2, 1:4, 1:2). Rinkevičs ar rezultativitātes punktiem šajā mačā neatzīmējās, bet Kuzņecovs 20 sekundes pirms mača beigām atzīmējās ar rezultatīvu piespēli pēdējā vārtu guvumā.

Dānijas spēcīgākā līga sadalīta divos reģionos un “Rungsted-Horsholm” spēlēs austrumu reģionā kopā ar vēl piecām citām vienībām. Nākamo maču latviešu pārstāvētā komanda aizvadīs 12. septembrī, kad savās mājās uzņems “Vanlose Floorball”. Jāpiezīmē, ka pāreju uz “Rungsted-Horsholm” kārto arī latviešu vārtsargs Emīls Zīverts, kurš pirmaā spēlē vēl nevarēja piedalīties.

     [+] [-]

, 2021-09-09 11:13, pirms 3 gadiem
Kuzņa labs
Bet ne pārāk labs