Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekšem četru punktu spēle, Krūmiņš atgriežas ar piespēli

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekšem četru punktu spēle, Krūmiņš atgriežas ar piespēli
Pēteris Trekše
Foto: Esa Takalo

Somijas spēcīgākajā līgā pēc vairāku spēļu izlaišanas ar rezultatīvu sniegumu laukumā atgriezies Morics Krūmiņš. Tikmēr līmeni zemāk Pēteris Trekše asistēja komandas visos vārtu guvumos, taču ar to izrādījās par maz, lai uzvarētu vienus no čempionāta pastarīšiem.

Trekšes četru punktu spēle ļauj nopelnīt papildlaiku

Zaudējumu Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā piedzīvojis "Koovee" ar četriem latviešiem ierindā. Kārtējā spēlē vienība viesos ar 4:5 (0:3, 3:0, 1:1, 0:1) piekāpās "Pirkat" komandai. Spēles ievadā latviešu pārstāvētā vienība nonāca iedzinējos ar trīs vārtu deficītu. Šo starpību izdevās atspēlēt, bet trešajā periodā atkal bija jādomā kā atspēlēties. Izlīdzinājumu izdevās panākt minūti pirms pamatlaika beigām, taču papildlaikā pārāki bija "Pirkat". Ulvis Mētra un Ralfs orste spēlē ar punktiem neizcēlās, Rolandam Kovaļevskim vārtu guvums un rezultatīva piespēle, bet Pēteris Trekše piedalījās visos komandas vārtus guvumos, divreiz iemetot pats, bet divreiz palīdzot izcelties partneriem. Jāpiezīmē, ka "Pirkat" vienība pašlaik cīnās par vietas saglabāšanu līgā, kamēr "Koovee" atrodas starp čempionāta vadošajiem klubiem.

Krūmiņš piespēlē graujošā uzvarā

Somijas spēcīgākajā florbola līgā pie pārliecinoša panākuma izdevies tikt Morica Krūmiņa pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas savās mājās ar 14:2 (3:0, 5:1, 6:1) sagrāva “Tiikerit” vienību. Uzvarētāju rindās pirmajā maiņā spēlēja arī Latvijas izlases aizsargs, nopelnot rezultatīvu piespēli, asistējot komandas trešajā vārtu guvumā. Tāpat cēsniekam pozitīvs (+6) lietderības koeficients. Izcīnītais panākums ļāvis “Nokian KrP’ komandai sablabāt otro vietu tabulā, kamēr “Tiikerit” atrodas stabilā pēdējā pozīcijā.

Šenbergam kārtējais zaudējums Zviedrijā

Zviedrijas florbola 1.divīzijas turnīrā neveiksmīgi turpina spēlēt Edija Šenberga pārstāvētais "Vimmerby IBK", kas kārtējā spēlē izbraukumā ar rezultātu 3:6 (2:0, 0:3, 1:3) piedzīvoja neveiksmi pret "Linkoping FBC", lai gan pēc pirmā perioda bija izdevies iekrāt divu vārtu pārsvaru. Jaunajam latviešu florbolistam šajā līmenī joprojām pie rezultativitātes punktiem nav izdevies tikt.