Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Komanda Anim dzimšanas dienā sagādā “kaklasaiti”

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Komanda Anim dzimšanas dienā sagādā “kaklasaiti”
Daniels Anis

Tuvu pirmajam panākumam šīs sezonas “L-UPL” florbola līgā bija Latvijas izlases uzbrucēja Daniela Jāņa Aņa pārstāvētais “UHC Uster”, kas tomēr pēdējā sekundē izlaida uzvaru, vēlāk zaudējot papildlaikā, tādējādi sabojājot latvieša dzimšanas dienu.

Sezonas ievads “UHC Uster” izvērties neveiksmīgi, jo tika zaudētas pirmās četras spēles. Piektās kārtas mačā izbraukumā bija jātiekas ar septītajā vietā esošo “HC Rychenberg Winterthur”. Ļoti rezultatīvs izvērtās pirmais periods, pēc kura mājinieki iekrāja 5:3 vadību, spēles vidū pārsvaru palielinot arī līdz trim vārtiem. Tomēr turpinājumā viesi atbildēja ar pieciem vārtu guvumiem pēc kārtas, piecas minūtes pirms cīņas beigām esot jau vadībā ar 8:6. Ātri gan tika ielaisti septītie vārti, bet līdz ar beigu sirēnu – arī astotie. Divas sekundes pirms pamatlaika beigām tika nozīmēta soda izspēle pie “UHC Uster” vārtiem un mājinieki guva vārtus. Lai kā arī viesu kapteinis un treneris protestēja pie tiesnešiem, ka vārti gūti par vēlu, lēmums bija nelokāms – vārti gūti legāli un jāspēlē papildlaiks. Tā trešajā minūtē viesi guva arī uzvaru nesošos vārtus. Daniels Jānis Anis, kuram šodien paliek apaļi 20, izdevās nopelnīt rezulta’tivu piespēli komandas sestajos gūtajos vārtos, taču panākumam ar to izrādījās par maz.

Blumbergs no soliņa noraugās zaudējumā

Vēl vienā Čehijas Superlīgas spēlē rezervē palicis latviešu vārtsargs Roberts Blumbergs, kura pārstāvētais “TJ Sokol Kralovske Vinohrady” savās mājās ar rezultātu 5:9 (0:2, 3:5, 2:2) piekāpās “FbŠ Bohemians” vienībai. Reālas iespējas pacīnīties par panākumu mājiniekiem nebija, kuri jau pirmajā periodā nonāca iedzinējos ar divu vārtu deficītu, turklāt metienu attiecība bija gaužām nelabvēlīga (1:9). Lai gan otrā perioda vidū izdevās pietuvoties viena precīza metiena attālumā, trešajā trešdaļā deficīts bija arī seši vārti. Spēles izskaņā rezultātu izdevās nedaudz uzlabot, taču par punktiem cīnīties nebija iespējams. “Sokol” komandai šī bija otrā neveiksme pēc kārtas, taču pašlaik ar sešiem punktiem izdevies saglabāt astoto vietu turnīra tabulā. Nākamā spēle komandai paredzēta 9. oktobrī savās mājās pret trešajā vietā esošo “Predvyber.CZ Florbal MB”.