Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Jančevskim trīs punktu spēle, Dumpim vēl viena neveiksme

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Jančevskim trīs punktu spēle, Dumpim vēl viena neveiksme
"Storvreta U18"

Zviedrijas florbola čempionātā sekmīgu maču aizvadījis Emīls Jančevskis un Edijs Šenbergs, sekmējot komandas panākumu. TIkmēr Somijā vēl viens zaudējums Markusam Dumpim.

Jančevskim trīs punktu spēle

Zviedrijas florbola čempionāta 3.divīzijā pirmo maču beidzot aizvadījis “Storvreta Ungdom IBK” ar jaunajiem latviešiem Emīlu Jančevski un Ediju Šenbergu sastāvā. Komanda savās mājās ar rezultātu 12:4 (3:2, 6:0, 3:2) pārliecinoši tika galā ar “Tobo/Orbyhus FF” vienību un arī abi latvieši atzīmējās – Šenbergs tika pie viena vārtu guvuma, kamēr Jančevskim divi rezultatīvi metieni un viena rezultatīva piespēle. Brīdī kad lielākajai daļai konkurentu kontā jau divas spēles, “Storvreta Ungdom IBK” ar trim punktiem vienā spēlē atrodas ceturtajā vietā.

Dumpim tukšā spēle, komandai otrais zaudējums

Otro neveiksmi pēc kārtas Somijas U-22 čempionātā piedzīvojis Markusa Dumpja pārstāvētais “Indians”, kas viesos ar rezultātu 5:6 (1:2, 2:1, 2:3) piekāpās “Happee” komandai. Jaunais latviešu florbolists šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem. Latvieša pārstāvētā komanda pēc šīs neveiksmes atkāpusies uz piekto vietu turnīra tabulā, kamēr “Happee” nopelnījusi maksimālo punktu skaitu, esot turnīra tabulas galvgalī.

Zīverts nespēlē, Kuzņecovam sarkanā kartīte

Dānijas florbola virslīgas čempionātā neveiksmi piedzīvojis Emīla Zīverta un Kristera Marsela Kuzņecova pārstāvētā “Rungsted-Horsholm FK” vienība, kas viesos ar rezultātu 3:4 piekāpās “Vanlose Floorball”. Latviešu vārtsargs šajā spēlē palika rezervē, bet Kuzņecovs nospēlēja vien pirmā trešdaļa pirmo pusi, kad savā priekšā ieraudzīja sarkano kartīti par to, ka komandas pārstāvji latvieti nebija ierakstījuši spēles protokolā. Turnīra tabulā latviešu pārstāvētais klubs pašlaik atrodas piektajā vietā ar vienu uzvaru trijos mačos.