Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Dumpim vēl četras piespēles, pārliecinoši labākais asistētājs līgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dumpim vēl četras piespēles, pārliecinoši labākais asistētājs līgā
Markuss Dumpis (#43)

Somijas U-19 florbola čempionātā pie pārliecinošas uzvaras viesos ticis Markusa Dumpja pārstāvētais "Indians", kas šoreiz ar 17:6 saplosīja "Blackbirds Akatemia". Latviešu florbolista kontā četras rezultatīvas piespēles.

Jau pirms šīs spēles Dumpis bija starp turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem un labākais asistētājs visā turnīrā. Šoreiz Dumpim četras piespēles, kas sekmēja 17:6 (3:2, 8:3, 6:1) uzvaru, lai gan pirmā trešdaļa bija visnotaļ saspringta.

"Indians" komanda uzvarējusi visās piecās aizvadītajās spēlēs, ar 15 punktiem atrodoties turnīra tabulas galvgalī. Tikmēr "Blackbirds Akatemia" zaudējuši visos četros mačos, atrodoties tabulas pašā pagrabā. Dumpim piecos mačos izdevies iekrāt 16 (1+15) rezultativitātes punktus, kas ir trešais labākais rādītājs līgā. Savukārt ar 15 piespēlēm latvietis ir pārliecinoši labākais šajā rādītājā, jo vēl tikai vienam florbolistam izdevies aizsniegties līdz desmit piespēlēm.