Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Grāpēna un Darša rezultatīvas, komanda joprojām zaudē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Grāpēna un Darša rezultatīvas, komanda joprojām zaudē
Latvietes līksmo par vārtu guvumu, Foto: Jarmo Koskela

Somijas sieviešu florbola spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu neveiksmi piedzīvojis Zanes Daršas un Simonas Grāpēnas pārstāvētais “Koovee”, kas viesos ar 4:6 piekāpās “EraViikingit”. Latvietēm gan individuāli gana sekmīga spēle.

Pirms abu komandu savstarpējās spēles vienības atradās dažādos tabulas polos – “Koovee” zaudējušas visas septiņas spēles, kamēr “EraViikingit” ar 13 punktiem atradās piektajā vietā un panākuma gadījumā varēja uzlēkt pat uz otro pozīciju. Viņām tas arī izdevās, taču spēle izvērtās negaidīti spraiga – pēc 20 spēlētām minūtēm “Koovee” bija vadībā ar 1:0, otrajā trešdaļā panākot arī 2:0 un 3:1, bet pirms izšķirošās trešdaļas kaujnieciski neizšķirts 3:3. Trešajā periodā mājinieces pirmo reizi izvirzījās vadībā, taču piecas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Grāpēnas piespēles Darša atkal rezultātu līdzsvaroja. Tiesa jau pēc sešām sekundēm konkurentes atkal bija priekšā, vēlāk iemetot vēl vienus vārtus, tādējādi triumfējot ar 6:4 (0:1, 3:2, 3:1), ar 16 punktiem pakāpjoties uz otro vietu čempionāta kopvērtējumā.

“Koovee” komandā Simona Grāpēna guva vienus vārtus un izdarīja divas piespēles, maču pabeidzot ar pozitīvu (+2) lietderības koeficientu. Tikmēr Zane Darša bija lauumā pie visiem komandas vārtu guvumiem, vienu bumbiņu iemetot arī pašai. Viņai arī +3 lietderība.

Jau 6. novembrī komandai gaidāma nākamā spēle, kurā būs jātiekas ar “FBC Loisto”.