Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Visi mūsējie rezultatīvi "Loviisa Tor" uzvarā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Visi mūsējie rezultatīvi "Loviisa Tor" uzvarā
Aigars Belasovs
Foto: Bennijs Liljendals

Triju Latvijas florbolistu – Ingus Laiviņa, Mihaila Kostuseva un Aigara Belasova, pārstāvētā Somijas Elites līgas komanda "Loviisa Tor" šovakar savā laukumā ar 14:4 sagrāva "Nokian KrP". Visi mūsējie spēles protokolā atzīmējās ar rezultativitātes punktiem – Laiviņam 1 (1+0), Kostusevam 2 (1+1), bet Belasovam 3 (0+3), pie tam Aigaram tie bija pirmie punkti šosezon.

Tieši Belasovs bija tas, kurš piedalījās savas komandas pirmo vārtu guvumā, iedodams diagonālu piespēli Andreasam Hietalam – 1:0. Otrā perioda sākumā savu izdevību realizēja Ingus Laiviņš, panākdams 4:1. Piespēli viņam kustībā iedeva Aigars – metiens, neapturot bumbiņu, un vārti. "Loviisa Tor" trīspadsmito vārtu guvumā piespēle tika ieskaitīta Kostusevam, lai gan pats Mihails spēles karstumā to nemaz nebija pamanījis. Viņš pēc tam, kad pretinieki izspēlēja sodu, pārtvēra viņu piespēli un noorganizēja ātro pretuzbrukumu Jonasam Hallforam – 13:3. Četrpadsmitos vārtus, mača 58. minūtē panākot 14:4, guva Miša, pie tam – arī no Aigara Belasova piespēles. Arī Miša, skrienot pretuzbrukumā, uzreiz sita pa bumbiņu, ietriecot to vārtu augšējā stūrī.

Pēc šodienas rezultatīvās spēles Ingum Laiviņam ir 7 (7+0), Kostusevam 6 (2+4), bet Belasovam 3 (0+3) punkti. "Loviisa Tor", kuru trenē Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris Īro Parviainens, pēc 15 aizvadītajām spēlēm 14 komandu konkurencē ar 10 punktiem ieņem 10. vietu, bet no 7. vietas, kurā atrodas šīvakara pretinieki, atpaliek tikai par diviem punktiem. Jau svētdien, 9. janvārī, "Loviisa Tor" aizvadīs savu nākamo maču, viesos tiekoties ar "Trackers", kas atrodas 12. vietā.

Izmantotie resursi:
Etusivu | Salibandyliiga.fi

  +3 [+] [-]

, 2011-01-05 23:58, pirms 14 gadiem
Biežāk varētu par šiem.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-05 23:59, pirms 14 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Biežāk varētu par šiem.
Lai tik biežāk met iekšā! Jansona Pixbo šovakar zaudēja ar 2:6, Jānis tukšā...