Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekše rezultatīvs zaudējumā, Birstiņš sāk gūt vārtus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekše rezultatīvs zaudējumā, Birstiņš sāk gūt vārtus
Tomass Kristofers Birstiņš (#55)

Somijas spēcīgākajā florbola līgā pie vērtīgas uzvaras ticis Morica Krūmiņa klubs. Līmeni zemāk individuāli labi turpina spēlēt Pēteris Trekše, kamēr komandai sekmes ne tās labākās. Zviedrijā gan jauniešu, gan pieaugušo čempionātā labas sekmes Tomasam Kristoferam Birstiņam un Gustavam Tolmanim.

Trekše turpina rezultatīvi, komanda – neveiksmīgi

Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu neveiksmi piedzīvojis “Koovee”, kuru rindās šoreiz laukumā devās vien Pēteris Trekše, Ralfam Orstem cīņā iesaistoties jau spēles gaitā, bet Rolands Kovaļevskis un Ulvis Mētra palika ārpus pieteikuma. Kārtējā spēlē “Koovee” viesos ar rezultātu 5:10 (2:3, 0:1, 3:6) piekāpās “Hawks” vienībai. Cēsu florbolists Trekše turpina demonstrēt rezultatīvu sniegumu, arī šajā spēlē atzīmējoties ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Tāpat Trekšem pozitīvs (+1) lietderības koeficients. Orste pie punktiem netika, maču noslēdzot ar negatīvu (-2) lietderības koeficientu. Turnīra tabulā ar desmit punktiem “Koovee” joprojām saglabā otro pozīciju, taču vienība aizvadījusi jau sešas spēles, kamēr konkurentiem ir trīs, četras vai piecas nospēlētas cīņas. Nākamā spēle komandai paredzēta 3. oktobrī, kad savās mājās jāuzņem čempionāta līdere “M-Team”.

Krūmiņa klubs atspēlē trīs vārtu deficītu un viesos tiek galā ar “Oilers”

Trešo uzvaru trijās spēlēs, bet pirmo – spēles pamatlaikā – šajā sezonā izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP”, kas Somijas spēcīgākajā līgā izbraukumā sacentās ar spēcīgo “Oilers”. Cīņas gaitā nonākot iedzinējos ar rezultātu 1:4, “Nokian KrP” tomēr spēja tikt pie panākuma ar rezultātu 5:4 (1:3, 2:1, 2:0). Uzvaras vārtus, spēlējot skaitliskajā vairākumā, vienu minūti pirms pamatlaika beigām guva Valteri Vītakoski. Krūmiņš šoreiz spēlēja otrajā aizsargu pārī, pie rezultativitātes punktiem netiekot, taču spēli noslēdzot ar pozitīvu (+2) lietderības koeficientu. Pēc izcīnītās uzvaras “Nokian KrP” ar septiņiem punktiem trijās spēlēs pakāpušies uz trešo pozīciju, kamēr “Oilers” ar sešiem atbīdīti uz ceturto vietu. Nākamo cīņu Krūmiņa pārstāvētā vienība aizvadīs 3. oktobrī, savās mājās uzņemot septītajā vietā esošo OLS.

Birstiņam pirmie vārti zviedru junioros, pie pieagušajiem rezultatīvāk

Ar pirmo vārtu guvumu Zviedrijas U-18 čempionātā izcēlies Tomass Kristofers Birstiņš, palīdzot savam “Storvreta IBK” tikt pie trešās uzvaras trijās spēlēs. Kārtējā mačā Birstiņa un Gustava Tolmaņa pārstāvētais klubs savās mājās ar rezultātu 5:2 (2:1, 1:0, 2:1) apspēlēja “Sandvikens AIK/Hofors IBK” komandu, latvietim trešajā trešdaļā ar precīzu metienu panākot 4:2. Tolmanis, kurš pirmajās divās spēlēs bija atzīmējies ar rezultatīvu darbību, šoreiz palika bez punktu guvumiem. Ar izcīnītajiem deviņiem punktiem “Storvreta IBK” atrodas otrajā vietā, bet nākamā cīņa ieplānota 3. oktobrī savās mājās pret “Gavle GIK”.

Abi jaunieši spēlēs ne vien U-18 čempionātā, bet arī Zviedrijas 3.divīzijā, kur viņu pārstāvētais “Storvreta IBK U” pirmajā spēlē viesos ar rezultātu 9:8 (2:3, 3:2, 4:3) apspēlēja “Skutskars IBK” vienību. Šajā spēlē Birstiņa rēķinā divi vārtu guvumi, rezultatīva piespēle un divu minūšu noraidījums, kamēr Tolmanis asistēja vienā no Birstiņa vārtu guvumiem.

     [+] [-]

, 2021-10-02 16:14, pirms 3 gadiem
izskatās, ka smaga sezona Koovei priekšā būs nopietni jāpacīnās par astotienku. vienīgās uzvaras pagaidām pret pēdējām vietām kas visiem zaudējuši. neizskatās spīdoši. Trekšem pašam jāsaktās uz Flīgu neticās ka nav piedāvājumi.

laba zīme Nokijai. Oileri jaudīgi, šogad ejot beidzot uz to titulu.

kuros junioros tad birstē Storvetas latvieši? tak ne jau augstākajā Divīzjā?